Amy Adams komt terug op uitspraak te stoppen met Lois Lane in DCEU

Amy Adams komt terug op uitspraak te stoppen met Lois Lane in DCEU

Adams weet simpelweg zelf nog helemaal niets.

In een nieuw interview met de Amerikaanse site Den of Geek is actrice Amy Adams (Justice League, Arrival) teruggekomen op haar eerdere uitspraken over haar toekomst als Lois Lane in het DC Extended Universe. "Ik denk dat het er voor mij opzit", zei ze eerder in een interviewgesprek met haar collega Nicole Kidman.

Fans reageerden eerder deze maand teleurgesteld toen Amy Adams in het programma Actors on Actors van vakblad Variety aangaf dat zij waarschijnlijk niet meer terug zal keren als Lois Lane, de vriendin van superheld Superman. "Het filmuniversum van DC wordt vernieuwd en waarschijnlijk maak ik er geen onderdeel meer van uit", zei Adams toen tegen haar collega Nicole Kidman, die zelf in Aquaman te zien is.

Nieuwe reactie op onduidelijke toekomst
In een nieuw interview ter promotie van haar aankomende film Vice heeft Adams meer toelichting gegeven op haar uitspraken. "Ik heb daar nog met niemand een officieel gesprek over gehad", vertelt Adams nu over haar mogelijke terugkeer als Lois Lane tegenover Den of Geek. "Ik probeerde zo voorzichtig mogelijk te zijn met mijn uitspraken". Adams weet dus zelf ook nog helemaal niets over haar toekomst in het DCEU.

NieuwsFilm

meest populair