Uitleg over keuzes 'Marvel Cinematic Universe' posters!

Uitleg over keuzes 'Marvel Cinematic Universe' posters!

Waarom zie de affiches er eigenlijk zo uit?

Niet altijd worden de posters voor de films in het Marvel Cinematic Universe goed ontvangen. Denk alleen al aan het affiche voor Spider-Man: Homecoming. Deze werd niet alleen door de fans, maar ook door de nodige postermakers bekritiseerd. In onderstaande video van Vanity Fair gaat ontwerper James Verdesoto in op de keuzes die gemaakt worden bij de realisatie van een MCU-affiche.

Naast de poster voor Spider-Man: Homecoming komen ook de affiches voor onder meer Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War en Guardians of the Galaxy voorbij. Er wordt aangegeven hoe mensen naar de posters kijken en er worden posters van andere gebruikt om keuzes toe te lichten. Overigens heeft Verdesoto een aantal bekendere affiches gemaakt, bijvoorbeeld die voor Pulp Fiction en I Shot Andy Warhol.

Uiteraard is het uitkijken naar de definitieve poster voor Avengers: Endgame. Het affiche voor Avengers: Infinity War kreeg het in ieder geval voor elkaar om tientallen personages op te nemen. Aangezien in Endgame nog meer helden en slechteriken te zien zijn, wordt het dringen!



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair