De opvallendste trailers voor 2019-films!

De opvallendste trailers voor 2019-films!

Van Avengers: Endgame tot Us.

Gisteren verscheen het jaaroverzicht met de 150 grootste films die in 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen gaan bereiken. Dit is nog naast de vele films die op bijvoorbeeld Netflix gaan verschijnen. Hieronder zie je de opvallendste trailers die reeds zijn verschenen voor 2019-films!

Onderstaand overzicht laat om en om vijf grote blockbusters zien en vijf kleinere films zien. Mis je nog een opvallende trailer? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!


Avengers: Endgame
Regisseur: Anthony Russo en Joe Russo
Verschijningsdatum: 24 april

In het vervolg op Avengers: Infinity War zien we hoe de overlevende helden, met name de Avengers, samen met Ant-Man en Captain Marvel de miljarden doden die Thanos veroorzaakte met zijn The Decimation weer tot leven proberen te krijgen en voor altijd af te rekenen met Thanos.



Brightburn
Regisseur: David Yarovesky
Verschijningsdatum: 23 mei

Met Elizabeth Banks, Meredith Hagner en David Denman en van producent James Gunn zien we hoe een man en vrouw hun kinderwens niet kunnen vervullen. Op een dag vinden ze echter een baby. Ze noemen hem Brendan. Jaren later wordt het duidelijk dat hij geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.



Godzilla: King of the Monsters
Regisseur: Michael Dougherty
Verschijningsdatum: 30 mei

Het vervolg op Godzilla uit 2014 toont de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch dat het opneemt tegen een aantal reusachtige monsters. Onder hen bevinden zich de machtige Godzilla, Mothra, Rodan en de driekoppige King Godirah. Terwijl de wezens allemaal strijden voor suprematie, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.



The House That Jack Built
Regisseur: Lars von Trier
Verschijningsdatum: 10 januari

Deze horrorthriller The House That Jack Build speelt zich af in de jaren 70 in de Verenigde Staten. De uiterst intelligente seriemoordenaar van Lars von Trier ziet elke moord als een kunstwerk. Als de onvermijdelijke politie steeds dichterbij komt, neemt hij meer en meer risico in een poging zijn ultieme kunstwerk te creëren. Tegelijkertijd beleven we Jack zijn persoonlijke toestand, problemen en gedachten middels een terugkerend gesprek met de onbekende Verge.



The Lion King
Regisseur: Jon Favreau
Verschijningsdatum: 17 juli

De gloednieuwe The Lion King neemt de kijker mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstig koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, Koning Mufasa, en neemt zijn koninklijke lotsbestemming heel serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwste welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig troonopvolger - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock is er één vol bedrog, tragedie en drama en Simba wordt uiteindelijk verbannen. Met de hulp van een vreemd duo nieuwe vrienden moet Simba uitzoeken hoe hij moet opgroeien en terugnemen wat hem toebehoort.



Serenity
Regisseur: Steven Knight
Verschijningsdatum: 24 januari

Met rollen voor Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jason Clarke volgt deze thriller een kapitein van een vissersboot in de Caraïbische eilanden. Zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer zijn mysterieuze verleden hem lijkt te achtervolgen. Het gevolg is dat hij verstrikt raakt in een wereld waar niet alles is wat het lijkt.



Toy Story 4
Regisseur: Josh Cooley
Verschijningsdatum: 26 juni

Met stemmen van Tom Hanks, Tim Allen en Annie Potts zijn Woody en Bo Peep stapelverliefd op elkaar en leven gelukkig samen. Dit maakt het des te meer pijnlijk wanneer zij plotseling wordt weggegeven. Hierop start Woody samen met zijn kameraad Buzz Lightyear een zoektocht om haar terug te krijgen. De cowboy en de astronaut beleven een avontuur vol opwinding en gevaar, want Bo Peep blijkt niet zo makkelijk te vinden. Het is alweer de 21e avondvullende film van Pixar.



Us
Regisseur: Jordan Peele
Verschijningsdatum: 28 maart

In deze nieuwe horrorthriller van de regisseur van Get Out (2017) spelen Lupita Nyong'o en Winston Duke een moeder en vader die met hun kinderen vertrekken naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.



Pokémon Detective Pikachu
Regisseur: Rob Letterman
Verschijningsdatum: 9 mei

Met een aandoenlijke Pikachu - met de stem van Ryan Reynolds - in de hoofdrol zien we in deze CGI live action-fim dat Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.



Missing Link
Regisseur: Chris Butler
Verschijningsdatum: 11 april

In de nieuwste LAIKA doet Sir Lionel Frost onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega's. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.



NieuwsFilm

meest populair