Celebrity

Samuel L. Jackson haalt keihard uit naar Donald Trump

Jackson is absoluut geen fan van de Amerikaanse President...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:53 in Celebrity
We hebben Samuel L. Jackson al heel wat keren het woord motherfucker horen zeggen; in zijn decennia-lange filmcarrière als een van Hollywoods grootste en bekendste sterren schold hij aardig wat bij elkaar in films zoals o.a. Pulp Fiction, Jackie Brown, Snakes on a Plane en zo gaat het lijstje nog wel even door. Toen Rashida Tlaib, een lid van het Amerikaanse House of Representatives van Michigan onder vuur kwam te liggen omdat hij Donald Trump een motherfucker noemde, kwam Jackson voor hem op.

Zo schreef de 70-jarige acteur op de Twitter pagina van Tlaib: ''Ik snap niet waar iedereen over klaagt. Die motherfucker een motherfucker noemen is geen probleem, maar juist wanneer we die motherfucker president noemen! Eigenlijk is zelfs het woord motherfucker te goed voor die afte van een Trump''. Jackson laat zich al een lange tijd negatief uit over Trump, terwijl ze in het verleden toch tamelijk 'close' waren; zo gingen ze af en toe samen golfen, maar Jackson liet wel weten dat Trump valsspeelde omdat hij niet tegen zijn verlies kon. Natuurlijk kon Trump het op zijn beurt niet laten om ook even van zich te laten horen; hij noemde Jackson ''saai'' en ''een slechte acteur''.

Slecht of niet, Jackson is de laatste tijd weer druk bezig geweest, want we zien hem dit jaar weer meerdere malen in grote films, zoals Glass, die deze maand nog uitkomt en over een paar maanden zien we hem opnieuw als Nick Fury in Captain Marvel.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Blablabla. Blijf vooral lekker door acteren Sam.

Frietgezicht

Avatar

Het is wel heerlijk dat Trump dan weer reageert haha

GreenHornet

Avatar

ik dacht Sam Jackson in as was opgegaan

Zembo

Avatar

@frietgezicht.

Dat komt omdat Trump de grootse trol/dwaas is. Maar goed ik houd het maar puur bij de films op deze website.

Master Of Films

Avatar

Maar Zembo. Trump is ook een filmster :)

John Wayne

Avatar

Een filmster en een motherfucker.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat Captain Marvel hem koud maakt.

Artificialis

Avatar

Misschien moeten democraten, liberalen en andere linksgeoriënteerde personen zich eens gaan afvragen hoe zij de verkiezingen in 2020 gaan winnen? Wie zijn hun ideale kandidaten? Wat wordt hun verhaal? De focus op hoe slecht ''de ander'' is levert geen verkiezingswinst op.

jin72

Avatar

Slechter dan Trump kan het niet worden

pete928s

Avatar

De zoveelste hollywood acteur /actrice die zich onbeschoft gedraagd en zich van zijn slechtste kant laat zien .

John Wayne

Avatar

^ Om Trump nu een echte Hollywoodacteur te noemen gaat wel wat ver.

SeanDeNiro

Avatar

Weer een multi miljonair met een mening, net als een kont: iedereen heeft er één. En het kan zeker wel slechter dan Trump. Hilary Clinton is vele malen erger maar dat weet de domme massa niet: https://www.youtube.com/watch?v=UrzyVt1lbpo&t=640s

John Wayne

Avatar

^ Hillary Clinton is geen president, the motherfucker wel.

Maac

Avatar

Je hoeft geen baan in de politiek te hebben om een politieke mening te uiten. Als een acteur over zijn gezin praat zeggen we ook niet allemaal dat diegene maar bij acteren moet blijven.

@SeanDeNiro
Je hoeft toch geen fan van Clinton te zijn om een hekel aan Trump te hebben? Als ik moest kiezen tussen een kogel door mijn hoofd of een mes door mijn hart is de uitkomst altijd vervelend.

jin72

Avatar

Ik zou maar zeggen soort zoekt soort, motherfuckers stemmen op een motherfucker

Devenace

Avatar

Rashida Tlaib is een vrouw.

Goku32

Avatar

Hahahaha Trump echt lachen die man, had laast dat filmpje uit 2004 gezien, dat die zegt dat je je niet moet laten tegen houden door een muur door er over heen te springen of onder door te kruipen en zo. Whababababa lachen die man vind ik

Bigds9fan

Avatar

Een grotere idioot als Trump is er niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair