Celebrity

Samuel L. Jackson haalt keihard uit naar Donald Trump

Jackson is absoluut geen fan van de Amerikaanse President...

door Wouter Drummen om 12:53 in Celebrity
We hebben Samuel L. Jackson al heel wat keren het woord motherfucker horen zeggen; in zijn decennia-lange filmcarrière als een van Hollywoods grootste en bekendste sterren schold hij aardig wat bij elkaar in films zoals o.a. Pulp Fiction, Jackie Brown, Snakes on a Plane en zo gaat het lijstje nog wel even door. Toen Rashida Tlaib, een lid van het Amerikaanse House of Representatives van Michigan onder vuur kwam te liggen omdat hij Donald Trump een motherfucker noemde, kwam Jackson voor hem op.

Zo schreef de 70-jarige acteur op de Twitter pagina van Tlaib: ''Ik snap niet waar iedereen over klaagt. Die motherfucker een motherfucker noemen is geen probleem, maar juist wanneer we die motherfucker president noemen! Eigenlijk is zelfs het woord motherfucker te goed voor die afte van een Trump''. Jackson laat zich al een lange tijd negatief uit over Trump, terwijl ze in het verleden toch tamelijk 'close' waren; zo gingen ze af en toe samen golfen, maar Jackson liet wel weten dat Trump valsspeelde omdat hij niet tegen zijn verlies kon. Natuurlijk kon Trump het op zijn beurt niet laten om ook even van zich te laten horen; hij noemde Jackson ''saai'' en ''een slechte acteur''.

Slecht of niet, Jackson is de laatste tijd weer druk bezig geweest, want we zien hem dit jaar weer meerdere malen in grote films, zoals Glass, die deze maand nog uitkomt en over een paar maanden zien we hem opnieuw als Nick Fury in Captain Marvel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair