Algemeen

Gerucht: 'Joker vs Harley Quinn' geschrapt

Nieuw DC-project dat sneuvelt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 09:41 in Algemeen
Sinds de box office verdienste van Justice League tegenviel, geven Warner Bros. en DC Comics het DCEU opnieuw vorm. Het is een transitieperiode waarin gekeken wordt naar wat wel werkt en wat niet. Zo zijn er verschillende projecten gepauzeerd en werkt men een boel opnieuw uit.

Een van de projecten die nu geschrapt zouden zijn is de geplande Joker and Harley Quinn-film. De laatste keer dat we er iets over hoorden is dan ook al maanden geleden en daar komt bij dat Margot Robbie genoeg te doen heeft met haar personage. Zo komt er immers nog Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) aan.

Daar komt overigens ook nog bij dat er spanningen zijn tussen Jared Leto en scenarist James Gunn rond Suicide Squad 2. De acteur schijnt ook niet blij te zijn met de Joker-film met Joaquin Phoenix en kijkt met de film Morbius naar andere projecten. Gespeculeerd wordt zelfs dat Leto helemaal opstapt uit het DCEU en daarom deze film niet doorgaat.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Die snap ik. Die snap ik helemaal. Leto zag het compleet anders voor zich en het is een mislukt avontuur, wat je maar moeilijk kan goedmaken. Nu er ook nog een Joker film met Phoenix aankomt, kan ik me voorstellen dat dit een persoonlijke dreun is. Lekker verder kijken denk ik.

Renegade

Avatar

Leto was toch een bagger Joker.
Dus ik zal hem niet missen.

Maac

Avatar

Elke film waarin Leto de Joker vertolkt mag wat mij betreft geschrapt worden. Hij heeft het geprobeerd, maar zijn performance was geen succes.
De aankomende Joker-film met Phoenix heeft niets met het huidige DCEU te maken, want het speelt zich af in een ander universum.

Rutherford

Avatar

Jared Leto als Joker was op zijn zachtst gezegd een miskleun.

eltorro

Avatar

Birds of prey lijkt me eigenlijk ook veel leuker. Persoonlijk hoop ik ook dat DC zich blijft richten op nieuwe karakters die nog geen films hebben gehad, zoals Aquaman, Wonder Woman en Shazam. Al wil ik nog steeds een Man of steel 2.

Civilian Supreme

Avatar

Leto is een prima acteur maar zijn Joker was verschrikkelijk!
Van mij mogen ze die film van Harley Quinn ook wel schrappen. Een Suicide Squad van James Gunn lijkt me dan weer wel leuk. En ook natuurlijk Mos 2, Aquaman 2 een nieuwe batmanfilm en een(goede) Green Lantern film.

tommieman

Avatar

Ik zou er toch ook mee stoppen als ze er even snel een andere Joker tussendoor fietsen ...
Aan de andere kant verwacht ik ook wat meer succes van vriend-Phoenix puur omdat Leto-Joker vriendelijk gezegd $#£-#@ was

Pruiszie

Avatar

Na de joker versie van Ledger (r.i.p) wordt dat helemaal niks meer met dat personage. Leto bespaart zichzelf nu (een tweede) flop. Groot gelijk heeft ie!

MisterPink

Avatar

Met meer screentime had de Joker van Leto misschien nog wat geweest. In deze versie van SS was het inderdaad niet veel.

ThreeEyesLion

Avatar

Hij zat nauwelijks in de film terwijl die wel een opvallend personage moest spelen. Dan ga je je rol gewoon overdrijven en dan is dit het gevolg. Hadden hem lekker uit de film moeten laten aangezien die nieteens invloed had op het plot.

LeonardoPacino

Avatar

@MisterPink:

Precies. De uitwerking van Leto's Joker liet nogal te wensen over, maar we kunnen nauwelijks oordelen over wat het had kunnen zijn met een script waar wèl mee te werken valt.

Sunspot

Avatar

Jammer, zou wel willen zien, sowieso die geile Harley :).

En Joker was minder van Leto, maar laat hem he tnog eens proberen.

Oh ja, er is toch nog een Joker haha, waar is DC mee bezig.

Nu Aquaman miljard heeft gehaald, gaan ze weer draaien, ze hebben gewoon geen echt plan, geef dat gewoon toe, we doen maar wat

Sunspot

Avatar

@ThreeEyesLion

Ik las ooit juist dat er onwijs was geschrapt aan scenes van zijn Joker, van Leto en dat hij daar totaal niet blij mee was.

nieuwslaatste nieuws

meest populair