'Nick Jonas wil Batman spelen'

De acteur laat zich erover uit op internet.

Na maandenlange speculaties kregen we dan eindelijk een antwoord op de vraag of Ben Affleck nog eens terug zou keren als Batman. De aankomende stand-alone film rondom de superheld zou normaalgesproken door Affleck geregisseerd worden en ook zou hij de hoofdrol voor zijn rekening nemen. Uiteindelijk zag hij van de regie af en verving Matt Reeves hem. Maar nu is het ook duidelijk dat hij niet terugkeert als Batman en moet er dus tamelijk snel gekeken worden naar een vervanger. Een acteur laat er geen gras over groeien en zegt geïnteresseerd te zijn in de rol.

Nick Jonas, die doorbrak als zanger maar ook als acteur al de nodige rollen scoorde in films zoals Jumanji: Welcome to the Jungle en Goat, laat weten graag 'The Caped Crusader' te willen spelen. In een Instagrampost werd gevraagd wie de nieuwe Batman zou moeten worden, waar Jonas op reageerde: ''Makkelijk. Voornaam Nick. Achternaam Jonas''.

De reacties op zijn uitspraak zijn tamelijk gemengd; sommigen zien het wel zitten, aangezien de aanstaande Batman zich zal focussen op een jongere Dark Knight en Jonas is pas 26, waardoor hij lang de rol voor zijn rekening zou kunnen nemen. Anderen vinden hem weer te klein voor de rol en zien liever iemand anders de rol spelen; zo hopen sommige op de terugkeer van Christian Bale, maar ook namen als Channing Tatum, Keanu Reeves, Jake Gyllenhaal en Bern Barnes doen de ronde op het internet.

Het is niet de eerste keer dat Jonas interesse toont in het spelen van een DC superheld; zo liet hij twee jaar geleden ook al weten graag Nightwing te willen spelen, een idee wat tamelijk goed onthaald werd, maar de film kwam er niet. Zien jullie Jonas graag als de nieuwe Batman of hebben jullie een andere voorkeur?



NieuwsFilm

meest populair