'Dumbo' steelt de show in nieuwe trailer

'Dumbo' steelt de show in nieuwe trailer

Disneys volgende live-action sprookje komt volgende maand al uit.

Disney heeft weer een nieuwe trailer vrijgegeven voor Dumbo, de volgende film van regisseur Tim Burton en meteen een heerlijk magisch sprookje over het bekende vliegende olifantje. Dumbo, zoals het olifantje zal heten, is de ster van de trailer.

Dumbo is een nieuwe sprookjesfilm van Tim Burton, die met Alice in Wonderland zorgde dat Disney behoorlijk wat vertrouwen kreeg in live-action remakes van zijn sprookjesfilms. Zodoende krijgen we er de komende tijd nog heel veel. Dit jaar alleen al staan naast Dumbo ook Aladdin, The Lion King en Lady and the Tramp gepland. In het jaar daarna krijgen we onder meer Mulan en Maleficent II voorgeschoteld.

Maar eerst Dumbo
Op 27 maart is het eerst de beurt aan Dumbo, een film waarin Danny DeVito en Colin Farrell de hoofdrollen hebben. DeVito speelt Max Medici, eigenaar van een circus waar Holt Farrier (Farrell) met zijn kinderen voor de olifanten zorgt. Maar een nieuwgeboren olifantje heeft wel heel grote oren en wordt al snel belachelijk gemaakt. Totdat blijkt dat het beestje kan vliegen en bakken met geld opbrengt. Hieronder de trailer, gevolgd door een nieuwe poster.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair