Tweede trailer voor LAIKA's 'Missing Link' belooft een mooi avontuur

Tweede trailer voor LAIKA's 'Missing Link' belooft een mooi avontuur

Een nieuwe stop-motionprent van LAIKA met namen als Hugh Jackman en Zoe Saldana.

De bekende animatiestudio LAIKA heeft een tweede trailer voor Missing Link vrijgegeven. In deze trailer krijgen we meer te zien van het legendarische wezen dat centraal staat in de film. De een noemt heeft Bigfoot, de ander noemt hem Yeti. Maar hoe heet dit wollige beest nou echt?

Missing Link draait om de wollige Mr. Link (Zach Galifianakis) die zijn kluizenaarsleven een beetje zat is en daarom samen met de moedige avonturier Sir Lionel Frost (Hugh Jackman) eropuit trekt om zijn verre familieleden in de vallei van Shangri-La op te sporen. In deze nieuwe trailer zien we meer van dat bijzondere avontuur. De beelden zien er wederom schitterend en kleurrijk uit.

In het kort
LAIKA maakte eerder succesvolle animatiefilms als Kubo and the Two Strings (2016) en Coraline (2009). Kenmerkend is de stop-motion techniek die de studio gebruikt om de personages en omgevingen tot leven te wekken.

Chris Butler schreef en regisseerde de film. Eerdere maakte Butler de griezelige animatieprent ParaNorman (2012) voor LAIKA. Missing Link verschijnt 10 april in de Nederlandse bioscopen. Hieronder kun je de tweede trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair