Algemeen

Ook Peter Jackson gaat film over bekende popgroep maken

Namelijk over een van de bekendste popbands ter wereld, The Beatles!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 11:27 in Algemeen
Films over muzikanten zijn klaarblijkelijk erg in; Bohemian Rapsody en A Star is Born wisten allebei hoge ogen te gooien en wisten beide de nodige Oscarnominaties in de wacht te slepen. Ook verschijnen er nog films over bekende zangers zoals Elton John (Rocketman), David Bowie (Stardust) en Celine Dion (The Power of Love).

Martin Scorsese gaat een documentaire maken over Bob Dylan. Nu is kort geleden bekend geworden dat Peter Jackson, voornamelijk bekend van de Lord of the Rings en Hobbit films, ook een documentaire gaat maken over een zeer bekende groep, namelijk The Beatles.

Paul McCartney liet een tijdje geleden al weten dat er een nieuwe Beatles-documentaire zou komen, en dat is nu dus bevestigd. Voor de film zal Jackson voornamelijk gebruik maken van de 55 uur aan ongezien beeldmateriaal en 140 uur aan audiomateriaal dat in 1969 werd opgenomen tijdens de productie van de film Let it Be. Jackson liet zich over het project uit:

''''

Een officiële verschijningsdatum is er nog niet, maar er wordt verwacht dat de documentaire in 2020 zal uitkomen, om de 50ste verjaardag van het Let it Be album te vieren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Bowie ok, Queen ok, Celine Dion zzzzzzz en zonder the Beatles geen Bowie & Queen. Toch kan een docu over the Beatles mij niet bekoren. Ik vind muzikaal alleen John Lennon interessant.

GreenHornet

Avatar

Maak pas een docu als iemand dood is

GreenHornet

Avatar

Zou best wel een Docu zien van Celine. Iedereen heeft een verkeerd beeld van haar.

In Videoclip voor Deadpool 2 op het eind zie je hoe Celine in het echt is.

Xenolicker

Avatar

Hij heeft zelf toch ook jarenlang met zijn broers een beroemde band gevormd, The Jackson 5, kan hij daar dan niet beter een docu over maken?

nieuwslaatste nieuws

meest populair