Algemeen

Hoe 'Captain Marvel' mogelijk linkt met 'Endgame' en 'Infinity War'

Eigenlijk klinkt dit best logisch.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Er is een nieuwe, redelijk aannemelijke theorie online opgedoken over hoe Captain Marvel een brug zou kunnen vormen tussen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Een bepaald personage zou dit moeten doen.

Uiteraard is dit een theorie en niets is dus zeker. Maar let op: dit kan een dikke spoiler zijn! Daarom als eerste een nieuwe tv-spot voor de eerstvolgende Marvel-film.


Volgens Reddit-gebruiker woot_wooten is de knip in de vingers van Josh Brolins Thanos onderdeel van de post-credits scene van Captain Marvel. De gebruiker verondersteld dat Benedict Cumberbatchs Doctor Strange in die scène gaat opduiken om Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Captain Marvel (Brie Larson) te informeren over wat Thanos zal doen.

Semafoon
Dit sluit goed aan bij hoe Doctor Strange invloed kan uitoefenen op tijd en de miljoenen uitkomsten die hij bekeek in Infinity War. De gebruiker gaat zelfs zover om te veronderstellen dat we Robert Downey Jr.'s Tony Stark horen roepen en dat Strange vervolgens weer op Titan is. Dit zou verklaren hoe Fury weet dat hij Captain Marvel moet waarschuwen met zijn semafoon.

The Winter Soldier
De Reddit-gebruiker betrekt ook Captain America: The Winter Soldier (2014) in de theorie. In die film zegt een SHIELD-agent dat hij mensen met superkrachten observeert en noemt onder meer de naam Steven Strange. The Winter Soldier speelt zich af voor de gebeurtenissen in Doctor Strange (2016). Dit zou betekenen dat Fury / SHIELD al weet dat Strange uiteindelijk een superheld wordt, ondanks het algoritme van Zola in The Winter Soldier.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nog een andere weetje. Marvel heeft specifiek de datum van vrijdag 8 maart gekozen voor de releasedatum van Captain Marvel. Het is op 8 maart namelijk International Women's Day en laat nou vrouwen voorvechster Brie Larson de hoofdrol spelen.

Hier nog een filmpje van een Brie Larson mening voor leed en vermaak Smiley face

GreenHornet

Avatar

daarom moest zij ook haar vriend dumpen

Marklar

Avatar

dit klinkt niet als een theorie maar zo gedetailleerd dat het iemand is die captain marvel al gezien heeft

chefry1983

Avatar

Interessante theorieën. Heb er zelf niet zo veel aangebracht.
We gaan het zien over 2 weken

nieuwslaatste nieuws

meest populair