Reboots 'Hellraiser' en 'Scream' op komst?

Reboots 'Hellraiser' en 'Scream' op komst?

Jason Blum denkt erover na...

Jason Blum staat bekend als een van de meest prominente producenten in het horrorgenre. Hij is verantwoordelijk voor franchises als Insidious, The Purge en Paranormal Activity. Wat Blum aanraakt verandert in goud. En dus mocht hij bijna reboots van Hellraiser en Scream maken.

Vorig jaar was Blumhouse, het productiehuis van Jason Blum, ineens niet bezig met een nieuwe franchise. In plaats daarvan herstartte men met groot succes Halloween. Die kostte slechts 10 miljoen dollar om te maken, maar bracht wereldwijd 250 miljoen dollar op. Niet slecht en dat smaakt naar meer.

Hellraiser en Scream
In een interview met de site Cinema Blend laat Blum weten dat hij gesproken heeft over een reboot van de twee eerdergenoemde franchises. "Ja, daar hebben we het zeker over gehad. We kijken ernaar, al staat er absoluut nog niets vast, maar het is wel iets waar ik voor open sta," aldus Blum.

Mocht het lukken, heeft hij in elk geval de cast van Scream mee. Die gaf al aan graag terug te keren voor een vijfde film. En de Hellraiser-franchise kan wel een reboot gebruiken, want Pinhead was de laatste tijd alleen nog maar in dvd-films te zien.

NieuwsFilm

meest populair