Algemeen

Officieel: 'Space Jam 2' in zomer 2021!

LeBron James zal ditmaal een potje basketballen met de Looney Tunes.

door Zilko Tarici om 13:14 in Algemeen
Warner Bros. heeft vandaag een aantal verschuivingen binnen hun releaseschema onthuld. Deadline weet te melden dat binnen deze verschuivingen ook de releasedatum van Space Jam 2 wordt vermeld. De langverwachte sequel zal vanaf 16 juli 2021 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Een Nederlandse release zal hoogstwaarschijnlijk dicht in de buurt van die datum liggen. Space Jam 2 verschijnt in dezelfde maand als giga-sequels Indiana Jones 5 en Mission: Impossible 7.

In Space Jam 2 zien we LeBron James in plaats van oorspronkelijke ster Michael Jordan. Black Panther-regisseur Ryan Coogler doet dienst als producent, terwijl relatieve nieuwkomer Terence Nance de film zal regisseren. Justin Lin was eerder aan het project verbonden als regisseur.

De opnames van Space Jam 2 moeten deze zomer beginnen, maar door de uitgebreide postproductie (en het feit dat het in 2021 25 jaar geleden is dat Space Jam verscheen) zal de film pas twee jaar later de bioscopen bereiken.

Wat vinden jullie ervan dat we eindelijk een Space Jam 2 krijgen?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wow vet laat

adofmirosch

Avatar

Waarom geen nieuw avontuur met de looney tunes.
Volgens mij is spacejam een wat vergete film.

Gigan72

Avatar

Zijn ze veel en veel te laat mee.
Spacejam werkte toen goed maar
Volgens mij is de tijd van de looney toons ook een beetje voorbij hier zo.
(In de usa is het misschien anders )

Zijn ze nog wel te zien op tv ik heb het gevoel van niet.


Zembo

Avatar

Mijn 6 jarige dochtertje en neefjes van 8,9 en 11 vinden Looney Tunes maar stom. Ik vrees dat hun tijd ruim voorbij is. Niettemin ga ik deze wel bekijken in de bios maar of het massaal kinderen gaat trekken naar de bios betwijfel ik.

reporterdavid91

Avatar

Is dit fenomeen nog te redden? Looney Tunes was iets van de jaren 90. Toen hadden we ze zelfs in de pretparken (Sixflags)...

NieuwsFilm

meest populair