Tweede 'IT' krijgt bloederigste scène ooit

Tweede 'IT' krijgt bloederigste scène ooit

Aldus Jessica Chastain.

Genoten van IT uit 2017? Maar miste je misschien nog wat bloed en gore? Het lijkt erop dat deel twee een stuk bloederiger gaat worden dan het succesvolle eerste deel. Er zit namelijk een scène in de film die mogelijk het bloederigst tot op heden wordt!

IT: Chapter Two moet later dit jaar verschijnen en tijdens The Tonight Show with Jimmy Fallon heeft actrice Jessica Chastain, die in de film de volwassen Beverly speelt, een hint gegeven naar wat we in de film kunnen verwachten:


"Oké, ik ga iets zeggen, en ik denk dat ik in de problemen kom, maar ik ga het doen. Het kan een spoiler zijn. Maar in de film is er een scène en iemand op een set zei daarover dat deze het meeste bloed bevat dat ooit in een scène in een horrorfilm te zien is geweest. En ik zal je vertellen, de volgende dag moest ik het bloed nog uit mijn ogen halen."


Andy Muschietti is weer de regisseur bij Chapter 2 en naast Chastain hebben onder meer Bill Skarsgård (Pennywise), James McAvoy (Bill), Bill Hader (Richie), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike) rollen. Begin september in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair