Samuel L. Jackson wil solo-film voor Nick Fury

Samuel L. Jackson wil solo-film voor Nick Fury

Er zijn volgens Jackson genoeg interessante verhalen te vertellen.

Samuel L. Jackson was voor het eerst te zien als Nick Fury in Iron Man. Sindsdien keerde hij de nodige keren terug als het bekende Marvel personage; zo zal hij maar liefst voor de tiende keer te zien zijn als Fury in Captain Marvel, een elfde keer in Spider-Man: Far From Home en ook is de kans groot dat hij verschijnt in Avengers: Endgame. Toch wil de acteur meer, namelijk een solo-film voor zijn bekende personage.

De 70-jarige acteur zal er dankzij de de-aging technologie in Captain Marvel héél wat jonger uitzien. Jackson zegt dat het daarom nu goed mogelijk is een verhaal te maken over Fury's jonge jaren, nu ze beschikken over een dergelijke, geavanceerde technologie. Jackson heeft dan wel de nodige belangrijke rollen gespeeld in diverse Marvel films, hij heeft nog nooit zijn eigen solo film gehad, iets waarvan Jackson hoopt dat daar nu verandering in komt.

Zoveel mogelijkheden
Zo zei Jackson: ''Ik denk dat er nog veel interessante verhalen schuilen achter Nick Fury. Bijvoorbeeld, wat heeft hij gedaan en gezien toen hij nog een soldaat en spion was? Gedurende deze periode leerde hij ook Natasha kennen (Scarlett Johansson's Black Widow).

Ik denk dat dat voor een goed verhaal kan zorgen. Wat me ook intrigeert is wat hij deed na de 'Winter Soldier', wanneer hij zegt dat hij naar Europa gaat om te ontdekken hoe de vork in de steel zit. Genoeg mogelijkheden; ik hoop in ieder geval ten zeerste dat Fury een solo-film krijgt!''

Zijn jullie het met Jackson eens, en zo ja, wat zouden jullie graag willen zien in een Nick Fury solo-film?

NieuwsFilm

meest populair