'The Batman' draait om jonge held

'The Batman' draait om jonge held

Die pas net begonnen is.

The Batman dat in de zomer van 2021 in de bioscopen zal draaien, heeft inderdaad een jongere Bruce Wayne in de hoofdrol. Dat laat acteur Ben Affleck weten tijdens een interview met Entertainment Tonight Canada. Regisseur Matt Reeves heeft dus een interessante keuze gemaakt.

"Ik kijk er heel erg naar uit," begon Affleck. "Ze hebben een geweldige regisseur. En ze maken, alhoewel ik niet teveel wil vertellen, omdat... nou ja, ze maken een jongere versie. Dus deze Batman begint er pas net mee."

Einde Batfleck
Afgelopen februari nam Affleck na maanden van geruchten officieel afscheid van de rol van Batman. Hij kon toen hij de film zou regisseren maar geen goede invalshoek vinden, zelfs al werkte hij eraan samen met een goede scenarist. "En dus vond ik het tijd om iemand anders het te laten proberen," vertelde Affleck tegenover Jimmy Kimmel.

Affleck debuteerde in Batman v Superman: Dawn of Justice in 2016 in de rol en nam met Justice League (2017) al afscheid van de rol. Hij zal opgevolgd worden door een jongere acteur, die nog niet gecast is.

NieuwsFilm

meest populair