Algemeen

'Shazam!'-vervolg 'Black Adam' zou Hawkman en Stargirl introduceren

The Rock mogelijk omringd door andere personages.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De catalogi van bijvoorbeeld Marvel Comics en DC Comics bevatten een bijna oneindig aantal personages, van groot naar klein. Marvel wist al heel wat onbekende personages te introduceren en nu lijkt ook DC zich te gaan richten op iets minder bekende figuren uit de comics.

Deze week werd al het onbekendere Task Force X-team voor James Gunns The Suicide Squad bekend, met personages als King Shark, Polka-Dot Man, Ratcatcher, Peacemaker, Deadshot en Harley Quinn. De plannen rond de DC-film Black Adam, hoogstwaarschijnlijk het vervolg op het binnenkort te verschijnen Shazam!, lijkt ook opvallende personages te bevatten - naast Dwayne Johnsons Black Adam.

Weer drie nieuwe DC-personages
Volgens That Hashtag Show zijn er enkele gave DC-personages opgenomen in een scriptversie van schrijver Adam Szytkiel. Als eerste is er Carter Hall, a.k.a. Hawkman. Er zou al gezocht worden naar een acteur die de rol moet spelen. Hawkman zou een tegenstander worden van Black Adam. Ook Atom Smasher en Stargirl - personages die onderdeel zijn van de Justice Society of America - werden ook genoemd.

Het lijkt er dus op dat DC Films en Warner Bros. vertrouwen hebben (en willen uitstralen) in David F. Sandbergs Shazam!, te zien vanaf begin april.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ik twijfel of Hawkman qua krachten wel op kan tegen Black Adam. Maar ik ben niet bekend met Atom Smasher en Stargirl misschien dat zei meer weerstand kunnen bieden.

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Jan-Michael Vincent (Airwolf) overleden.

SplashySleet20

Avatar

Stargirl krijgt haar eihem dc universe tv show. Mmm dceu?

Pepej

Avatar

@blockbuster
Gh gek zeg zat paar dagen geleden toevallig sinds jaren de intro enzo (airwolf) te checken, stukje nostalgie, blijft toch een gaaf ding

NieuwsFilm

meest populair