Het vierde huwelijk van Nicolas Cage duurt vier dagen

Het vierde huwelijk van Nicolas Cage duurt vier dagen

Kennelijk toch niet de juiste beslissing...

Nicolas Cage is een druk man; de met een Oscar bekroonde acteur is elk jaar in meerdere films te zien. Buiten een paar uitblinkers, zoals o.a. Joe, Mandy en Spider-Man: Into the Spider-Verse, is de rest grotendeels helaas niet erg veel soeps. Ook nu heeft hij al voor maar liefst 8 nieuwe projecten getekend. Het gerucht gaat dat Cage veel geld uitgeeft aan exotische en dure spullen en dus noodgedwongen zowat elke rol accepteert. Zijn meest recente 'blunder' kost hem echter ook weer het nodige...

Een paar dagen geleden trouwde de acteur in Las Vegas namelijk met zijn partner, Erika Koike. Maar vier dagen na het sluiten van het huwelijk diende hij al een aanvraag tot nietigverklaring in. Hier heeft Cage meerdere redenen voor. Zo beweert hij dat hij vóór de bruiloft zo veel gedronken had dat hij niet meer in staat was helder te denken.

De advocaat van Cage laat zich er ook over uit: ''Als gevolg van zijn alcohol-bedwelming, wist Nicolas niet goed wat er gebeurde. Hij reageerde op zijn impuls zonder de volledige impact van zijn acties te herkennen of te begrijpen''.

Koike had meerdere geheimen
Ook beweert Cage dat hij erachter kwam dat Koike nog een andere relatie had en vreemd was gegaan. Daarbovenop komt nog eens dat zij een strafblad heeft, iets waar Cage blijkbaar ook niks vanaf wist. Genoeg redenen voor de acteur om na vier dagen al een punt achter zijn vierde huwelijk te zetten.

Het is niet de eerste keer dat Cage het huwelijksleven niet lang volhoudt; in 2002 vroeg hij na drie maanden huwelijk een scheiding aan van Elvis Presley's dochter, Lisa Marie Presley. Zijn andere twee huwelijken duurde wel langer; zo was hij zes jaar getrouwd met Boyhood actrice Patricia Arquette en twaalf jaar met Next actrice Alice Kim.

NieuwsFilm

meest populair