Celebrity

Mannen opgelet: Charlize Theron met spoed op zoek naar nieuwe date!

Een spontane oproep van mevrouw Theron.

door FilmTotaal om 14:39 in Celebrity
Hollywoodster Charlize Theron (Gringo, Tully) is al jaren vrijgezel en vindt het inmiddels hoog tijd voor een nieuwe man in haar leven. Dat zei ze volgens Entertainment Tonight tijdens een interview op het filmfestival CinemaCon in Las Vegas.

Charlize Theron (43) is momenteel in Las Vegas om haar nieuwe film Long Shot te promoten. In de bijbehorende interviews is ook haar liefdesleven nog even voorbijgekomen. Zo heeft Theron tegenover Entertainment Tonight onthuld dat ze ontzettend verlangt naar een nieuwe date. "Ik ben nu al tien jaar vrijgezel", verzucht Theron.

Wees niet bang
"Zo lastig is het allemaal niet", vervolgt de Zuid-Afrikaanse filmactrice. "Iemand moet gewoon even de ballen hebben om mij mee uit te vragen". Volgens Theron is haar boodschap duidelijk. "Ik ben absoluut beschikbaar!" Theron is dus helemaal klaar voor een volgende relatie, maar wacht simpelweg nog op haar prins op het witte paard.

Telfoutje
Overigens is het niet waar dat Theron al tien jaar vrijgezel is. Haar vorige relatie met acteur Sean Penn eindigde in 2015. Theron en Penn waren toen net twee jaar samen. Begin dit jaar werd Theron nog gelinkt aan Brad Pitt, maar dat gerucht werd al snel ontkracht. "Ze zijn nooit samen op date geweest", zei een insider toen.

NieuwsFilm

meest populair