Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)
Regie: n.v.t. | Met: Beyoncé, Jay Z, Solange, e.a.
Een documentaire over Queen B én één van haar meest geprezen performances ooit mag en kan je natuurlijk niet negeren. In deze docu wordt er ingezoomd op de voorbereidingen en nasleep van Beyoncés optreden op Coachella in 2018. Een emotioneel traject en een spetterend optreden dat uitgroeide tot een waar cultureel fenomeen. Sowieso niet te missen voor haar fans en muziekliefhebbers.

Josie (2018)
Regie: Eric England | Cast: Sophie Turner, Dylan McDermott, Daeg Faerch, e.a.
Josie is de debuutfilm van zowel de regisseur als scenarist. Hoewel de film niet heel sterk ontvangen is, is het altijd wel fair om nieuw talent een kans te geven. Het leven van Hank verandert compleet wanneer de getatoeëerde en intimiderende studente Josie tegenover hem komt wonen. Josie krijgt veel aandacht, onder meer van de jonge punker Marcus. Dat leidt al gauw tot spanningen tussen dit drietal. Een goede film voor tussendoor dus.

De Film van Dylan Haegens (2018)
Regie: Dylan Haegens & Bas van Teylingen | Cast: Dylan Haegens, Marit Brugman, Ilse Warringa, e.a.
Dylan Haegens is hét idool van deze generatie tieners. Het YouTube-fenomeen heeft in deze film zijn leven goed op orde. Helaas krijgt hij te maken met de vervelende copycat IJsbrand, die net een tandje beter is. Dylan gaat samen met zijn vrienden op onderzoek uit om te achterhalen wat het geheim van IJsbrand is. Als Dylan IJsbrands geheim heeft ontdekt en hem nu gaat nadoen, gaat alles mis. Weet Dylan zijn vriendschappen en carrière te redden? Hoewel deze film vast niet voor iedereen geschikt is, is het wel grappig om deze film gewoon eens met een biertje erbij te checken. Je bent zo door de korte speelduur van 81 minuten heen...

Midnight Run (1988)
Regie: Martin Brest | Cast: Robert De Niro, Charles Grodin, Yaphet Kotto, e.a.
Premiejager Jack Walsh wordt eropuit gestuurd om een ontsnapte gevangene en voormalig maffiaboekhouder te vinden. Deze Jonathan 'The Duke' Mardukas wist zelfs uit de handen van de FBI te blijven. Walsh vindt The Duke al snel en dat kan de FBI niet hebben. Om zijn beloning op te kunnen strijken moet Jack zijn vangst van New York naar Los Angeles brengen. Zowel de maffia als FBI proberen dit echter te voorkomen. Midnight Run scoort een nette 7,6 op IMDb. Gebruikers van die filmwebsite spreken zeer lovend over de prent en prijzen het sterke regie- en acteerwerk.

Oblivion (2013)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a.
In deze prima beoordeelde sciencefictionfilm speelt Tom Cruise de rol van mechanicus Jack Harper. De aarde is door een nucleaire oorlog totaal vernietigd. Harper is op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te delven. Als zijn missie er bijna opzit, crasht er een ruimteschip met daarin een mooie dame. Zijn leven verandert daardoor compleet. Tegelijkertijd worden er steeds meer duistere geheimen uit het verleden onthuld. Hoewel Oblivion alweer een aantal jaren oud is, blijft het een goede prent om eens op een zaterdagavond aan te zetten.


En verder onder meer...


Actie
The Equalizer 2 (2018)

Animatie
Super Monsters Furever Friends (2019)

Documentaire
Generation Iron 3 (2018)
The Creative Brain (2019)

Komedie
Uncle Buck (1989)
About Time (2013)

Misdaad
Spy Game (2001)
American Gangster (2007)
Public Enemies (2009)

Superhelden
Hulk (2003)
The Incredible Hulk (2008)

Western
The Hateful Eight (2015)

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik wacht al jaren op oblivion! De laatste keer de film op 20 minuten na afgezien en de volgende dag was die er afgehaald.

Veder is The equalizer 2 een aanrader.

Sparrow_LW

Avatar

@adofmirosch..... tijdje terug had ik nog HBO en daar werd je toen doodgegooid met die film... ik heb hem nu vaak genoeg (geheel of in delen) gezien.. Smiley face

Pennywise2017

Avatar

The incredible hulk komt uit 2008, niet uit 2011?

Moviemagic

Avatar

Uncle Buck. En gouwe ouwe met John Candy en een Macaulay Culkin voordat die superbekend werd. Mike Starr weer in één van zijn (kleine) bijrollen.

Scheerzeep

Avatar

@Pennywise2017

Foutje! Dank!

Decepticon

Avatar

Midnight Run is zo'n lekkere 80's klassieker die een beetje onder de radar bleef hangen, maar toch wel vaak op tv komt, heb ik vorig jaar nog op blu-ray gekocht.

Movieman2018

Avatar

Jammer dat avengers infinity wars er niet op zit..

Movieman2018

Avatar

Jammer dat avengers infinity wars er niet op zit..

nieuwslaatste nieuws

meest populair