Gerucht: 007 is een vrouw in 'Bond 25'

Gerucht: 007 is een vrouw in 'Bond 25'

Daniel Craig blijft James Bond, maar 007 wordt een vrouw.

Eerder werd al bekend dat actrice en schrijfster Phoebe Waller-Bridge het scenario van Bond 25 mag gaan verbeteren. Nu komt The Daily Mail met een opmerkelijk gerucht over wat die verbeteringen inhouden.

Volgens de Britse krant krijgt Waller-Bridge niet alleen de taak om Bond 25 grappiger te maken, maar moet ze ook aan de slag met de dialogen. Deze zouden vrouwvriendelijker gemaakt moeten worden. Bond moet het MeToo-tijdperk in, zonder dat het gedwongen klinkt. De dialogen voor de vrouwen in de film moeten spitsvondiger, de emancipatie moet beter.

Vrouwelijke 007 in Jamaica
En er bestaat een mogelijke oplossing voor het vrouwenprobleem: 007 wordt een vrouw! Nee, geen vrouwelijke Bond, Daniel Craig blijft James Bond in Bond 25. Aan het einde van Spectre is Bond helemaal klaar met het leven van een geheim agent. Hij zou in Bond 25 met pensioen zijn in Jamaica. Zijn codenummer, 007, wordt overgenomen door een vrouwelijke agente. Zij moet Bond overtuigen om terug te komen naar de Britse geheime dienst. Ondanks Bonds flirterig gedrag, weerstaat de nieuwe 007 zijn charmes.

Vertraging
Voorlopig staat Bond 25 gepland om in april 2020 in de zalen te verschijnen. Of die datum gehaald wordt, blijft op dit ogenblik een vraagteken. Regisseur Cary Fukunaga is druk bezig met voorbereidingen in Italië, en ook de regering van Jamaica onderhandelt met de producenten. Maar het eigenlijke filmen van Craigs laatste Bondfilm is nog altijd niet begonnen.
Kleine update: Volgens Variety ligt Bond 25 nog perfect op schema, en begint men eind deze maand met filmen.

NieuwsFilm

meest populair