Algemeen

Gerucht: 007 is een vrouw in 'Bond 25'

Daniel Craig blijft James Bond, maar 007 wordt een vrouw.

door Corneel Vanfleteren om 22:30 in Algemeen
Eerder werd al bekend dat actrice en schrijfster Phoebe Waller-Bridge het scenario van Bond 25 mag gaan verbeteren. Nu komt The Daily Mail met een opmerkelijk gerucht over wat die verbeteringen inhouden.

Volgens de Britse krant krijgt Waller-Bridge niet alleen de taak om Bond 25 grappiger te maken, maar moet ze ook aan de slag met de dialogen. Deze zouden vrouwvriendelijker gemaakt moeten worden. Bond moet het MeToo-tijdperk in, zonder dat het gedwongen klinkt. De dialogen voor de vrouwen in de film moeten spitsvondiger, de emancipatie moet beter.

Vrouwelijke 007 in Jamaica
En er bestaat een mogelijke oplossing voor het vrouwenprobleem: 007 wordt een vrouw! Nee, geen vrouwelijke Bond, Daniel Craig blijft James Bond in Bond 25. Aan het einde van Spectre is Bond helemaal klaar met het leven van een geheim agent. Hij zou in Bond 25 met pensioen zijn in Jamaica. Zijn codenummer, 007, wordt overgenomen door een vrouwelijke agente. Zij moet Bond overtuigen om terug te komen naar de Britse geheime dienst. Ondanks Bonds flirterig gedrag, weerstaat de nieuwe 007 zijn charmes.

Vertraging
Voorlopig staat Bond 25 gepland om in april 2020 in de zalen te verschijnen. Of die datum gehaald wordt, blijft op dit ogenblik een vraagteken. Regisseur Cary Fukunaga is druk bezig met voorbereidingen in Italië, en ook de regering van Jamaica onderhandelt met de producenten. Maar het eigenlijke filmen van Craigs laatste Bondfilm is nog altijd niet begonnen.
Kleine update: Volgens Variety ligt Bond 25 nog perfect op schema, en begint men eind deze maand met filmen.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Is het vandaag al weer 1 april?

LeonardoPacino

Avatar

Als ze de franchise perse de nek om willen draaien moeten ze dit doen.

Rich Art

Avatar

Nou ja, het is wel een goeie wending op zich. Als hij inderdaad met pensioen is, dan is het logisch dat iemand zijn nummer overneemt. Hoop alleen niet dat het dan ook daadwerkelijk een "stokje-doorgeven"-moment is.
Dan is het meer een 007-franchise, dan een James Bond-franchise voor de toekomst. En dan zouden dus alle entiteiten dus de rol van 007 kunnen spelen. Ben je wel van een hoop gezeik af omdat je Bond an zich niet van uiterlijk laat veranderen...

adofmirosch

Avatar

Verzin iets nieuws, je kan zoveel leuke kante op met een vrouwelijke geheim agente.

shellghost

Avatar

Als dit de nieuwe setting gaat worden zullen een hoop mensen hun rug richting de franchise gaan draaien.

Mav Damian

Avatar

Ik ben bang dat Fukunaga niet alles te zeggen heeft over de nieuwe Bond film.
Dit kan mislopen. Swat we zullen zien.

Spider-fan

Avatar

Klinkt niet als een goed verhaal, hopelijk is dit niet waar. Ze hebben nog nooit een Bond-film gemaakt waarin Bond er ingeluisd wordt zodat zijn eigen mensen, MI 6, denken dat hij overgelopen is en hij alles op alles moet zetten om zijn onschuld te bewijzen. Maar miscchien is dat ook wel afgezaagd. Met spionage-verhalen kom je al vaak bij dezelfde soort dingen uit.

Guido96

Avatar

Alle James Bond acteurs werden gewoon vervangen zonder een ellenlange drama. Gewoon pats boem klaar

Civilian Supreme

Avatar

Doe dan gewoon 009 ofzo. Kun je mooie spinoffs mee maken.
Bond gaat niet met pensioen, tenzij hij te oud is.
Zou trouwens wel benieuwd zijn naar 001.

Ereptile

Avatar

Waarom wordt er zo gehamerd op het vrouwelijke en vrouwvriendelijke? Deze uitspraak ook:

"Bond moet het MeToo-tijdperk in, zonder dat het gedwongen klinkt. De dialogen voor de vrouwen in de film moeten spitsvondiger, de emancipatie moet beter."

Dit klinkt al enorm gedwongen. Ik ben helemaal voor sterke vrouwelijke personages in films die geen damsel in distress is, maar dan moeten dat simpelweg sterke personages zijn vanuit het verhaal zelf. Niet een sterk personage maken omdat het een vrouw is.

Ik wordt een beetje moe van al die politiek correctheid in films...

Civilian Supreme

Avatar

Ze slaan ook gewoon echt helemaal door, iets dat al lang bekend was natuurlijk. Degene die het voor het zeggen hebben doen dit natuurlijk niet om er een betere wereld van te maken, ze doen dit omdat ze een zo breed mogelijk publiek willen bereiken.
Ik voel me net een ouwe lul door dit te zeggen maar dit gaat helemaal de verkeerde kant op!! De huidige tieners zijn allemaal gameverslaafd, willen allemaal het liefste niks doen voor zoveel mogelijk geld, ze willen allemaal vlogger worden. Je hebt zogenaamd vrijheid van spreken maar alles wat je zegt is wel een aanval op welke groep mensen dan ook, er is geen respect meer voor mensen in het onderwijs, de zorg, de hulpdiensten etc.
Ik maak me normaal gesproken niet zo druk om wat er allemaal om mij heen gebeurd maar ik vraag me echt af waar dit allemaal heen gaat! In elke tv serie of film moet ook gewoon een homo stelletje zitten, zelfs in tekenfilms. Prima als dat af en toe eens is maar ze slaan helemaal door.
Zo einde mopperbericht!

Angelo1979

Avatar

“Ondanks Bonds flirterig gedrag, weerstaat de nieuwe 007 zijn charmes.”

Dus blijkbaar is hij ook niet meer samen met M. Swan.

Als dit tot dus zover in het verhaal zou zitten (korreltje zout maar... of gewoon en hele zak).

Hyenas

Avatar

Ik ben ervan overtuigd. Jullie plaatsen dit soort onzin berichten alleen omdat jullie discussies willen hebben hier. The Daily mail is een roddel blad, NIEMAND neemt het serieus in de film wereld.

Plaats aub echt filmnieuws

donniebrasco

Avatar

@ Civilian supreme Dank je .... Niets maar dan ook niets aan toe te voegen! @Hyenas Goed punt!

SeanDeNiro

Avatar

Ik vind het nummer 069 wel een goed nummer voor de vrouwelijke James Kont. Het gaat echt helemaal nergens meer over. Bier drinken, huilen en nu dus ook ultra politiek correct. Hier zullen veel deugmensen op af komen.

Swoopp

Avatar

James bond moet gewoon trouw blijven aan hun setting,
Mooie vrouwen, coole auto's en een geheim agent (mannelijk) die wat grappen maakt, er op los beukt en ze magazijn leeg schiet. oja en dan nog een pakkend verhaal.
Als ze een 007 willen maken met een vrouw..... ach laat het toch blijf bij de kern.

nieuwslaatste nieuws

meest populair