Gave posters 'Avengers: Endgame' en aanvalsplan in nieuwe beelden!

Als je echt niet kan wachten; we hebben weer wat nieuwe beelden.

In 2015 wist Avengers: Age of Ultron de Marvel-recordscore van The Avengers niet te evenaren. Age of Ultron kwam toen niet verder dan 1,4 miljard dollar, terwijl de eerste Avengers-film drie jaar eerder nog 1,5 miljard dollar noteerde. Verleden jaar kwam Avengers: Infinity War tot 2,0 miljard dollar en nu is de vraag of Avengers: Endgame in de buurt kan komen.

Mogelijk heb jij al je kaartje gekocht voor een voorstelling in de eerste week. Zo ja, dan ben jij mede verantwoordelijk voor de enorme voorverkopen die wereldwijd records breken. Vele zalen zijn al nagenoeg uitverkocht. Pathé Arena heeft aankomende woensdag zelfs meer dan 20 voorstellingen, inclusief de nachtelijk voor premières. Veel zalen puilen uit en dat geldt ook voor de dagen die volgen. Wereldwijd wordt een aftrap verwacht van 850 tot 900 miljoen dollar. Dat is ongeveer net zoveel als dat Guardians of the Galaxy Vol. 2 noteerde in zo'n 140 dagen!!

Nieuwe spot, nieuwe posters
De liefhebber zal onderstaande spot al niet meer kijken. Leuk is een Audi-reclamefilm van 2,5 minuut en de onderstaande nieuwe affiches hypen de boel nog maar eens extra! Vanaf dinsdag- op woensdagnacht in de bioscoop!





Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair