Algemeen

Grootse 'Hellraiser'-film in de maak bij 'Doctor Strange'-regisseur?

Het zou zomaar kunnen!

door Bram de Groot om 05:35 in Algemeen
Al jaren wordt er gesproken over een remake / reboot van de Hellraiser-franchise. Toch laat een officiële aankondiging nog altijd op zich wachten. Een nieuw social media bericht van regisseur Scott Derrickson lijkt iets groots te voorspellen!

Derrickson is vooral bekend van de Marvel-film Doctor Strange uit 2016, maar hij leverde ook titels af als Sinister (2012) en Deliver Us from Evil (2014). De horrorfilm-ervaring is er dus zeker. Onderstaande post met onder meer de Lament Configuration-box doet vermoeden dat Derrickson betrokkenheid heeft bij een Hellraiser-project.


Jason Blum?
Na het succes van het tweede tweede Halloween-deel lijkt producent Jason Blum wel zin te hebben in een Hellraiser-opleving. Blum produceert jaarlijks zo'n vijf tot tien films, vaak low budget titels in het horrorgenre. Eerder sprak hij al zijn interesse uit in een nieuwe Hellraiser-film.

Sinds 2000 zijn er zes direct-to-dvd Hellraiser-vervolgen verschenen nadat er al vier op het witte doek debuteerden. Hieronder de trailer voor het meest recente deel, Hellraiser: Judgment uit 2018.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

De laatste Halloween was wel zwaar overrated, en was redelijk slap en kan niet echt overtuigend zeggen dat deze beter was dan Ressurrection. (No joke)
De mysterie van Michael verdween een beetje, niet zo supermens achtig of een demoon, en denk dat je dat met Michael toch wel nodig heb, een klein vleugje occult achtig.
En Hellraiser, geweldig concept en potentie alleen uitvoering mehhh

SeanDeNiro

Avatar

Zelfs in het horrorgenre kunnen ze niets nieuws meer verzinnen. Triest.

MARQ242

Avatar

Hellraiser heeft een heel rijk universum gemaakt door Clive Barker. Zeker toen de eerste paar films uitkwamen zijn er ook verscheidene boeken en comics uitgekomen om dit universum te vergroten. Helaas hebben de latere films er eigenlijk weinig mee gedaan of op een heel slechte manier. Jammer, dus ik zou wel blij worden van een goeie reboot.

Spider-fan

Avatar

Ik vond Sinister heel goed, Deliver Us from Evil kan ik me niet herinneren of ik die gezien heb. Hij heeft ook nog Exorcism of Emily Rose gemaakt, die niet onaardig was.
Je kan een slechtere regisseur treffen, maar ze zullen er wel iets nieuws mee moeten doen, want die sequels zijn over het algemeen erg slecht.
Vreemd dat er op die poster staat 'Batteries not Included', ik had nooit het idee dat het op elektriciteit liep, gewoon een puzzel die je met je handen moet oplossen.

ElGipsyPatron

Avatar

Zit potentie in maar met deze nostalgische films kan je beter een goede reboot maken of een cross over net als freddy VS Jason kan goed uitpakken nieuwe elementen ipv 1 verhaal in een nieuw en vaker slecht jasje stoppen

nieuwslaatste nieuws

meest populair