Grootse 'Hellraiser'-film in de maak bij 'Doctor Strange'-regisseur?

Het zou zomaar kunnen!

Al jaren wordt er gesproken over een remake / reboot van de Hellraiser-franchise. Toch laat een officiële aankondiging nog altijd op zich wachten. Een nieuw social media bericht van regisseur Scott Derrickson lijkt iets groots te voorspellen!

Derrickson is vooral bekend van de Marvel-film Doctor Strange uit 2016, maar hij leverde ook titels af als Sinister (2012) en Deliver Us from Evil (2014). De horrorfilm-ervaring is er dus zeker. Onderstaande post met onder meer de Lament Configuration-box doet vermoeden dat Derrickson betrokkenheid heeft bij een Hellraiser-project.


Jason Blum?
Na het succes van het tweede tweede Halloween-deel lijkt producent Jason Blum wel zin te hebben in een Hellraiser-opleving. Blum produceert jaarlijks zo'n vijf tot tien films, vaak low budget titels in het horrorgenre. Eerder sprak hij al zijn interesse uit in een nieuwe Hellraiser-film.

Sinds 2000 zijn er zes direct-to-dvd Hellraiser-vervolgen verschenen nadat er al vier op het witte doek debuteerden. Hieronder de trailer voor het meest recente deel, Hellraiser: Judgment uit 2018.



NieuwsFilm

meest populair