Brie Larson wil een 'all-female Avengers'

De 'Captain Marvel' actrice wil samenwerken met de andere superheldinnen.

Avengers: Endgame is er dan eindelijk; het vervolg op Infinity War waarin de Marvel superhelden het opnieuw opnemen tegen Thanos. Iron Man en co. waren niet sterk genoeg om de schurk tegen te houden in de voorgaande film, al werd verwacht dat dit nu iets gemakkelijker zou zijn met de hulp van Brie Larson's Captain Marvel, veruit een van de krachtigste superhelden aller tijden. Haar solofilm werd goed onthaald en Endgame is hard op weg naar de grens van twee miljard dollar. Toch heeft Larson nu alweer haar zinnen gezet op een volgend Marvel project, namelijk een 'all-female Avengers'.

Larson zei dat het geweldig zou zijn als alle superheldinnen de handen ineen zouden slaan en zouden gaan samenwerken om zo een gigantisch sterk team te vormen: ''Ik zie het echt wel zitten, een all-female Avengers film. Alle vrouwen bij elkaar in één film, die werken als één team. Dat zou tegelijkertijd krachtig en iconisch zijn! In Avengers: Endgame zie je zo veel verschillende superhelden langskomen en het mooie is dat iedereen speciaal is en unieke krachten heeft''.

Meer superheldinnen films
Zo ging Larson verder: ''Ik denk dat het een goed idee is om de superheldinnen verder uit te werken en zo meer van hun superkrachten te laten zien. En eerlijk is eerlijk, het komt niet vaak voor dat we veel vrouwen samen zien werken in films; hopelijk kan ik dat wel doen met Marvel''.

NieuwsFilm

meest populair