Opnames 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' gaan al snel van start

Opnames 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' gaan al snel van start

Hoe zit het met de Asguardians?

Goed nieuws voor de liefhebbers van Guardians of the Galaxy: Ondanks het strakke schema van regisseur James Gunn lijken de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 toch al in 2020 van start te kunnen.


Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor Avengers: Endgame


Dit blijkt uit een aantal documenten, die in handen zijn van The Hollywood Reporter. Het derde deel uit de populaire Guardians-serie zal naar alle waarschijnlijkheid medio 2020, na het eindigen van de opnames van de nieuwe Marvel-film Shang Chi, in productie gaan.

Problemen met Suicide Squad?
De opnames van de DCEU-reboot van The Suicide Squad gaan in de herfst van 2019 van start. De pre-productie van Guardians 3 zal evenredig lopen met deze opnames. Als deze opnames zijn afgerond, kan Gunn direct met de Marvel-film aan de slag.

Verwacht wordt dat de vijf originele "assholes" weer bij elkaar gaan komen. Hoe dit in elkaar steekt, weten we nog niet. Beter gezegd: Welke versie van Gamora gaan we in Guardians 3 terugzien?

(As)guardians
Of we Thor (Chris Hemsworth) en/of andere Asgardians terug gaan zien in de nieuwe Guardians-film, is nog niet bekend. Aan het einde van Avengers: Endgame zagen we Thor en de Guardians een nieuw avontuur in vliegen. Hemsworth heeft in 2017 een nieuw contract getekend, dus de kans dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 onderdeel van dit contact kan zijn, is redelijk groot.


Bekijk de afbeelding

Guardians of the Galaxy Vol. 3 stevent af naar een release in 2021. Wanneer precies is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair