Don Cheadle verdedigt opnieuw Brie Larson (Captain Marvel) na kritiek 'body language expert'

Don Cheadle verdedigt opnieuw Brie Larson (Captain Marvel) na kritiek 'body language expert'

Dat komt ervan als je haar niet goed zit...

Er werd verwacht dat de Avengers in Endgame deze keer Thanos wel zouden aankunnen, dankzij de hulp van de nieuwe superheldin Captain Marvel. Zij wordt gespeeld door Brie Larson, de nieuwkomer bij Marvel, maar nu al veruit een van de sterkste personnages. Toch ging het gerucht dat Larson niet zo goed overweg zou kunnen met de rest van de cast; dat zou blijken uit een recent interview. War Machine acteur Don Cheadle liet weten dat dit verre van waar is. Nu de actrice opnieuw voor datzelfde interview kritiek krijgt te verduren, neemt hij het nogmaals voor haar op.

Datzelfde interview in namelijk geanalyseerd door body language expert Mandy O'Brien, die geen goed woord voor de actrice over had: ''Hemsworth en Cheadle zitten er beiden relaxed bij, dit in tegenstelling tot Larson; zij komt erg stijf over en doet alsof ze meer voorstelt dan de twee mannen''. Ook liet O'Brien weten dat Larson met zogenaamde 'bedroom eyes' naar Hemsworth keek, wat blijkbaar aanduidt dat zij Hemsworth's 'goedkeuring' wil hebben omdat ze er goed uitziet.

War Machine komt voor Captain Marvel op
Don Cheadle liet zich op zijn Twitter account erover uit: ''Je zou mijn 'body language' nu eens moeten zien... Dit is een van de grappigste dingen die ik ooit heb gelezen. Brie blijft zo stil en stijf zitten omdat er de hele tijd door haar stylist aan haar haar gefrunnikt werd, aangezien dat de hele tijd loskwam. Ze is juist zeer meegaand en doet nergens lastig over, wat ik geweldig vindt''.




NieuwsFilm

meest populair