Box office-koning Cameron feliciteert Marvel met verslaan 'Titanic' en gaafste beelden uit 'Avengers: Endgame' vrijgegeven!

Box office-koning Cameron feliciteert Marvel met verslaan 'Titanic' en gaafste beelden uit 'Avengers: Endgame' vrijgegeven!

Endgame krijgt respect van de box office-koning.

In alle opzichten blijkt Avengers: Endgame een succes. De film staat op 95 procent op Rotten Tomatoes, kreeg een zeldzame A+ Cinemascore in de States, noteerde tientallen financiële records en is nu de één na financieel hoogst scorende film tot op heden. James Cameron feliciteerde Marvel Studios. De studio gaf zelf een tv-trailer en clip vrij met enorm gave beelden uit de kaskraker.

Afgelopen weekend passeerde Endgame de box office-score van Camerons Titanic uit 1997. Het is na Camerons eigen Avatar uit 2009 de tweede film die de rampenfilm weet in te halen. Titanic (incl. 3D-heruitgave) noteerde bijna $2,2 miljard, Endgame staat op dit moment op ruim $2,3 miljard en Avatar staat op eenzame hoogte met maar liefst bijna $2,8 miljard. Cameron feliciteerde Kevin Feige en Marvel met het succes via Twitter, met een vermakelijke afbeelding:


Gave beelden uit Endgame
Marvel Studios gaf op zijn beurt een wel erg gave nieuwe tv-trailer vrij. Na de onthullende beelden van eerder deze week zie je hieronder een nieuwe tv-spot. Hierin zien we de heldinnen-scène, een flits van de grootste assemble-scène en nog veel meer! Ook verscheen er een nieuwe clip uit de film met vooral Hulk, oftwel Professor Hulk.





NieuwsFilm

meest populair