Algemeen

Kevin Feige belooft komst échte Mandarin na grote teleurstelling 'Iron Man 3' (vermoedelijk in 'Shang-Chi'?)

We weten dat de superslechterik bestaat.

door Jeffrey Kouters om 09:30 in Algemeen
Fans waren behoorlijk teleurgesteld toen terrorist Mandarin in Iron Man 3 (2013) slechts een Engelse acteur met de naam Trevor (Ben Kingsley) bleek te zijn. Later volgde de one-shot All Hail The King, waarmee Marvel bevestigde dat deze Trevor niet de échte Mandarin was. Maar wanneer krijgen we deze superschurk dan wel te zien?

Tijdens een recente Q&A op Reddit antwoordde Marvel-producent Kevin Feige met een simpel 'ja' toen een fan hem vroeg of we ooit de echte Mandarin nog te zien gaan krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Feige teaset zijn komst al jaren. "We hebben die one-shot onder meer gemaakt om duidelijk te maken dat er nog meer mogelijkheden zijn met dit personage", zei hij eerder.

Klaar voor de start
Er gaan geruchten dat de Mandarin, gegeven zijn Chinese afkomst, de grote slechterik zal worden in Shang-Chi. Mocht dat waar zijn, dan zullen we dat mogelijk al vrij snel te horen krijgen, want Marvel schijnt in de startblokken te staan voor de opnames van die nieuwe solofilm.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Feige "We hebben die one-shot onder meer gemaakt om duidelijk te maken dat er nog meer mogelijkheden zijn met dit personage."
Wij noemen dat damage control.

Mas7

Avatar

Één van de grootste blunders binnen het MCU. Een aartsvijand van hun belangrijkste personage zo verkrachten.

Iron Man 3 is in mijn ogen één van de slechtste films binnen het MCU. én de enige MCU film waar ik teleurgesteld de bios verliet.

(En dat ik gevoel had ik zelfs na Thor: The Dark World niet!)

Rich Art

Avatar

Bedoelt of niet: Het is cool als de echte schurk nu ten tonele verschijnt. Hij krijgt dan zijn eigen spotlight om in te schitteren en de boel wordt weer mooi aan elkaar gelinkt. Zou tof zijn als Ben Kingsley ook terugkeert op een bepaalde manier.

ExtraDip3000

Avatar

Off topic:. Loki leeft nog,. met de space stone in een alternatieve tijdlijn.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar want deel 3 was echt een slechte film. De maderijn was echt gaar dat sloeg helemaal nergens op vond ik

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik vond de hele hetze over de Mandarin zo grappig dat het de film voor mij net entertainender maakt. Zoiezo sloeg het al nergens op om een islamitische terrorist Mandarin te noemen, dus dat was al een teken aan de wand in die film, maar de mate van teleurstelling dat die film genereerde was gewoon prachtig om te zien. En die film is niet eens zo slecht. Eén van de mindere zeker, maar niet slecht. Net leuk om te zien hoe Tony functioneert zonder zijn suits (overigens er mooi naar teruggegrepen wanneer hij Peter Parker berispt in Homecoming), en dan nog met post-traumatische stress en paniekaanvallen erbovenop. Als karakterschets voor Tony werkte de film prima. Maarja, die Mandarin he...

d3c3pticon0608

Avatar

Pfooeh ja Iron man 3 was zeker niet best,, en Mandarin zo neerzetten deed de film niet veel goeds. Wel beter dat ze the Mandarin als bad guy nog open hebben gelaten, voor een betere versie. Ben benieuwd

Frietgezicht

Avatar

De twist was prima want het was echt onverwacht en origineel alleen hadden ze daarna alsnog een overtuigende badguy moeten gebruiken.
Nu was de opgebouwde dreigende Mandarin weg en kregen we een simpele badguy die bij de minste van het mcu hoort(en dat zegt wat)
Ook de finale was poef paf schieten bla bla.

Tony zelf was idd prima.

McKelly

Avatar

Fijn nieuws om te lezen. Als je trouwens Iron Man 3 bekijkt dan heeft Pepper nog steeds haar powers die ze in die film krijgt. Jammer dat ze dat in Endgame niet laten terug komen. Of zouden ze dat alweer vergeten zijn?

Mothercopper

Avatar

@Mas7 nou zo kennen we nog wel meer karakters die door MCU totaal verkracht zijn .... shit, da's een lange lijst... pfff

deregtx

Avatar

Misschien was Ben Kingsley wel de Mandarin maar deed hij maar alsof hij het niet was.

Sunspot

Avatar

Nice, wil de echte wel eens zien ja

Angelo1979

Avatar

Heb mij toen in de bios helemaal de tering gelachen.
Vondt het wel een leuke twist.

nieuwslaatste nieuws

meest populair