Celebrity

Scarlett Johansson stapt wederom het huwelijksbootje in

Colin Jost is de gelukkige!

door Wouter Drummen om 07:19 in Celebrity
Scarlett Johansson's laatste film, Avengers: Endgame was (en is nog steeds) een weergaloos succes. De actrice speelt hierin de bekende en geliefde superheldin Black Widow. Zij krijgt nu zelfs een solo-film. Hiermee wordt ze de tweede superheldin van Marvel na Brie Larson's Captain Marvel die haar eigen film krijgt. Johansson heeft eveneens getekend voor de nodige andere films en dus heeft het behoorlijk druk. Toch heeft ze genoeg tijd voor haar vriend, Colin Jost, voornamelijk bekend van Saturday Night Live. Na twee jaar 'gedate' te hebben heeft Jost de actrice ten huwelijk gevraagd; ze zullen dan ook binnenkort trouwen.

Dit wordt het eerste huwelijk van Jost en Johansson's derde. Haar eerste huwelijk was met Deadpool acteur Ryan Reynolds. Daarna was ze getrouwd met de Franse journalist Roman Dauriac. Zij kregen samen een dochter, genaamd Rose, die nu vijf jaar oud is.

Het bekende koppel vermijdt de spotlights
De twee beroemdheden vinden het belangrijk hun relatie zo privé mogelijk te houden. Zo worden de twee maar zelden samen gespot. Wel maakten ze een uitzondering voor de premiere van de nieuwste Marvel film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair