Celebrity

Scarlett Johansson stapt wederom het huwelijksbootje in

Colin Jost is de gelukkige!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 07:19 in Celebrity
Scarlett Johansson's laatste film, Avengers: Endgame was (en is nog steeds) een weergaloos succes. De actrice speelt hierin de bekende en geliefde superheldin Black Widow. Zij krijgt nu zelfs een solo-film. Hiermee wordt ze de tweede superheldin van Marvel na Brie Larson's Captain Marvel die haar eigen film krijgt. Johansson heeft eveneens getekend voor de nodige andere films en dus heeft het behoorlijk druk. Toch heeft ze genoeg tijd voor haar vriend, Colin Jost, voornamelijk bekend van Saturday Night Live. Na twee jaar 'gedate' te hebben heeft Jost de actrice ten huwelijk gevraagd; ze zullen dan ook binnenkort trouwen.

Dit wordt het eerste huwelijk van Jost en Johansson's derde. Haar eerste huwelijk was met Deadpool acteur Ryan Reynolds. Daarna was ze getrouwd met de Franse journalist Roman Dauriac. Zij kregen samen een dochter, genaamd Rose, die nu vijf jaar oud is.

Het bekende koppel vermijdt de spotlights
De twee beroemdheden vinden het belangrijk hun relatie zo privé mogelijk te houden. Zo worden de twee maar zelden samen gespot. Wel maakten ze een uitzondering voor de premiere van de nieuwste Marvel film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Wat een rot dag nu. :(

Gigan72

Avatar

Die is over een tijd weer vrijgezel dus maak je niet druk.

Sunspot

Avatar

Best vaak getrouwd al dan, bedoel ze is pas begin dertig.

Maar goed, in dat wereldje trouw je makkelijker en breek je ook gewoon even zo normaal, Hollywood

nieuwslaatste nieuws

meest populair