Opnieuw tegenslag voor 'Bond 25': Daniel Craig is 2 weken uitgeschakeld

De gevolgen van Craigs val zijn erger dan gedacht.

Erg lekker gaat het niet voor de producenten van Bond 25. Na de eerdere berichtgeving dat ster Daniel Craig ten val kwam bij het opnemen van een scène in Jamaica, moeten ze nu toegeven dat de gevolgen erger zijn dan gedacht.

De officiële social media-kanalen kwamen na ellenlange speculatie in de Britse (roddel)pers met een statement. "Daniel Craig zal een kleine enkeloperatie ondergaan als gevolg van een letsel dat hij opliep tijdens het filmen in Jamaica. De productie zal verder gaan terwijl Craig gedurende twee weken herstelt na zijn operatie. De film blijft op schema voor dezelfde releasedatum in april 2020." Ondanks het moeten missen van James Bond himself voor iets langer dan drie weken (de periode van het ongeval tot nu meegerekend), maakt de productie zich sterk dat er geen vertragingen zullen zijn. Er zal creatief met de planning moeten worden omgesprongen.




Niets nieuws onder de zon
Voor Daniel Craig zelf is dit een zoveelste fysiek mankement. Tijdens het filmen van Spectre moest hij al een spoedoperatie aan zijn knie ondergaan, waar hij na het filmen opnieuw aan moest worden geopereerd. In vergelijking met toen lijkt dit mee te vallen, maar naar verluidt is Craig erg gefrustreerd over het omgegooide schema.

De productie van Bond 25 gaat zoals gezegd gewoon verder. Blijkbaar kan regisseur Cary Fukunaga genoeg scènes opnemen waar James Bond niet in meedoet. Na de opnames in Jamaica concentreert de productie zich nu op de studioscènes in de Britse Pinewood Studios. Eerder werden Jeffrey Wright (Felix Leiter) en Billy Magnussen al op de terreinen gespot. Naar verwachting sluit ook Rami Malek als de slechterik van de film snel aan.

Als het de productie vanaf nu meezit, verschijnt Bond 25 op 9 april in de Nederlandse zalen.

NieuwsFilm

meest populair