Algemeen

Ant-baby op grappige foto 'Avengers: Endgame'

Dit shot zal je niet snel vergeten; de tijdreizende Ant-Man.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:10 in Algemeen
Het mag ondertussen bekend zijn. In Avengers: Endgame keren onze helden terug in de tijd. Voor ze dit effectief kunnen doen, moeten ze wel even wat proefreisjes maken en die pakken voor proefkonijn Ant-Man niet altijd even goed uit. Uiteraard was het een van de vele humoristische momentjes in de Marvel-film.

De regisseurs Anthony en Joe Russo hebben nu enkele kiekjes vanaf de set verspreid. Een daarvan is een foto van een baby in een tijdreispak; goed voor een snel shot tijdens de proefsessie van Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man in Endgame. Grappig.


Overigens verscheen van die scène eerder een clip / tv-trailer online:


Ook deelden de Russo's foto's met Josh Brolin (Thanos) en Zoe Saldana (Gamora) en met Chadwick Boseman (T'Challa / Black Panther) en Danai Gurira (Okoye). Ze vermaken zich op de set van de film die nog steeds de nodige miljoenen binnenharkt via de wereldwijde bioscoopkassa's.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair