'A Quiet Place 2' krijgt een nieuwe (eerdere) releasedatum

Paramount Pictures verschuift de sequel met maar liefst 8 weken.

Goed nieuws voor de fans van de verrassende horrorhit A Quiet Place uit 2018. Bloody Disgusting heeft laten weten dat de releasedatum van A Quiet Place 2 een paar maanden naar voren is gehaald. In plaats van 15 mei 2020 komt het vervolg nu uit op 20 maart 2020.

De nieuwe releasedatum komt in de buurt van de originele start van de eerste film. Deze werd op 9 maart in de theaters uitgebracht, verdiende een openingsweekend van 50 miljoen dollar en eindigde uiteindelijk op 188 miljoen dollar in de States en 341 miljoen dollar wereldwijd tegenover een budget van slechts 17 miljoen dollar. De verplaatsing heeft ook te maken met het uitstellen van het bekritiseerde Sonic The Hedgehog van 8 november dit jaar naar Valentijnsdag (14 februari) volgend jaar.

Familie Abbott opnieuw centraal
Ondanks plannen om een nieuwe groep hoofdrolspelers te volgen, zal de plot het verhaal rondom de familie Abbott in de buitenaardse apocalypse gewoon voortzetten. Castleden Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe hebben getekend voor een terugkeer met acteur Cillian Murphy in een nog onbekende rol. John Krasinski zal wederom schrijven en regisseren en de opnames staan gepland om te beginnen in juli.

NieuwsFilm

meest populair