Trailer 'The Kitchen' met bloedserieuze Melissa McCarthy

Trailer 'The Kitchen' met bloedserieuze Melissa McCarthy

Ze speelt 1 van 3 huisvrouwen die als mafioso nòg gevaarlijker is dan haar echtgenoot!

Studio Warner Bros heeft de trailer vrijgegeven voor hun nieuwste misdaadthriller The Kitchen, gebaseerd op de stripreeks Vertigo en met in de hoofdrollen Melissa McCarthy (The Heat/Spy), Tiffany Haddish (Girl's Trip/Night School) en Elisabeth Moss (Us/The Handmaid's Tale). De film wordt geregisseerd door schrijfster Andrea Berloff die hiermee haar regiedebuut maakt na onder andere een Oscarnominatie voor haar script van Straight Outta Compton.

In het Hell's Kitchen van New York City eind jaren '70 volgen we de drie huisvrouwen Claire, Ruby en Kathy die, nadat hun echtgenoten gevangen zijn genomen door de FBI, de Ierse mafiazaken in eigen hand nemen om de boel verder te runnen. Niet veel later zal blijken dat ze de concurrentie nog wreder en vraatzuchtiger aanpakken dan iedereen had verwacht op een manier waarbij hun mannelijke wederhelften verbleken.


Ander perspectief
Ik was erg opgewonden over het idee om vrouwen eens in een positie en een wereld te plaatsen waarin we ze normaal niet zien, vertelde Berloff vanaf de set aan Entertainment Weekly. McCarthy vult verder aan: Het gaat over individuen in plaats van de mafia als entiteit. Er was veel meer menselijkheid, waardoor het ook gelijk een stuk enger werd.

The Kitchen, met bijrollen voor Domhnall Gleeson, Common en James Badge Dale, is vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair