Algemeen

DC-film 'Birds Of Prey' zal een jaren '90 vibe krijgen

En dat op de best mogelijke manier, volgens een van de actrices.

door Steven van der Vegt om 10:17 in Algemeen
Veel is er nog niet bekend over de aankomende DC-film Birds Of Prey, en dat terwijl hij volgend jaar al in de bioscopen moet verschijnen. De film wordt dan ook op het moment van schrijven opgenomen. Ook kregen we al een teaser te zien, maar hier zagen we enkel flitsen van personages die in een ruimte stonden. Veel blijft dus nog gissen, maar een beetje informatie hebben we inmiddels wél weer gekregen. Dit keer van een van de actrices.

In dit geval spreken we over Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim vs. The World), die in de film als Huntress te zien zal zijn. In een interview met The New York Times gaf ze een beetje prijs over de nieuwe film. "In Birds Of Prey speel ik een moordenaar die al sinds haar jeugd werd getraind. Het is een film met allemaal vrouwen en hij wordt werkelijk grappig en raar. Het voelt als een film uit de jaren '90, maar op een goede manier!", verklapt ze aan de Amerikaanse krant.

Vrouwelijke antihelden
De film werd al aangekondigd kort nadat Suicide Squad in de bioscopen verscheen, nadat actrice Margot Robbie hard had zitten lobbyen om de film gemaakt te krijgen. De Australische was toen reeds als Harley Quinn te zien en werd goed ontvangen in deze rol, reden voor de producenten om groen licht te geven. De film gaat over een groep vrouwelijke antihelden, onder leiding van Quinn. Naast Margot Robbie en Mary Elizabeth Winstead zal Ewan McGregor als de schurk Black Mask te zien zijn. Hieronder nog eens de eerste teaser.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Leuk, origineel. Grappig dat Marvel dat nog niet bedacht had.. Oh wacht...

Maar 10x liever Margot Robbie dan Brie Larson.

rainking

Avatar

Elke keer als er nieuws naar buiten komt over deze film, raak ik minder enthousiast. Ben benieuwd wat er nog van over is tegen de tijd dat de trailer uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair