Captain Marvel en Valkyrie verliefd stelletje in volgende Marvel-film?

Captain Marvel en Valkyrie verliefd stelletje in volgende Marvel-film?

De één is de redder van het universum, de andere de koningin van New Asgard.

Online wordt er steeds meer om gevraagd: LGBT-personages in het Marvel Cinematic Universe. Recent werd duidelijk dat Marvel Studios er zeker voor openstaat - in Avengers: Endgame was kort een homoseksueel personage te zien - om LGBT-superhelden te introduceren. De vraag is: worden dit dan een volledig nieuw personages of moeten bestaande personages gewoon nog uit de kast komen?

Een tijdje terug onthulde Tessa Thompson dat haar personage een LGBT Avenger is. Volgens de actrice is Valkyrie biseksueel. Er zou zelfs een bepaalde scène uit Thor: Ragnarok zijn geknipt. Daarnaast is er de roep om Captain Marvel (Brie Larson) een lesbienne te laten zijn. Velen zien Captain Marvel en Valkyrie graag als een stelletje. Ook Captain Marvel-producent Mary Livanos zei tegenover ComicBook.com dat ze het wel ziet zitten.


"En dan is er natuurlijk nog de Brie / Tessa Thompson liefdesverklaring online, wat leuk is om te zien. Het is zo charmant en zo leuk om te zien dat de acteurs zelf enthousiast worden over de potentiële mashup, waardoor je als creatieveling begint na te denken."

Actrices zijn er klaar voor!
Larson deelde eerder dit jaar al een afbeelding met een verliefde Danvers en Valkyrie. Thompson reageerde daarop bevestigend. Van beide actrices is ook bekend dat ze graag een Marvel-film willen rond de vrouwelijke personages; een beetje als de "all female scène" in Endgame.



NieuwsFilm

meest populair