Worden binnenkort weer twee grote namen bevestigd voor 'The Suicide Squad'?

Worden binnenkort weer twee grote namen bevestigd voor 'The Suicide Squad'?

Het gerucht gaat dat Idris Elba en Michael Rooker op het punt staan te tekenen.

Regisseur James Gunn wist hoge ogen te gooien met de eerste twee delen van Guardians of the Galaxy. Hij zou normaalgesproken de trilogie afronden met een derde film, maar werd door Disney ontslagen. Toch draaide het Huis van de Muis deze beslissing terug en mocht Gunn alsnog aan de slag gaan met het nieuwe deel, maar in zijn vrije tijd had de regisseur niet stil gezeten. Hij tekende namelijk voor de nieuwe The Suicide Squad, DC's volgende superheldenfilm, waar nu weer wat nieuws over bekend is.

Recentelijk kwam nog naar buiten dat een bekend gezicht van het vorige deel van David Ayer's Suicide Squad zou terugkeren namelijk Joel Kinnaman. Ook gaan we Margot Robbie en Jai Courtney terugzien. Er zijn eveneens een paar nieuwe namen aan het project toegevoegd; zo zal Daniela Melchior het personage Ratcatcher spelen, terwijl David Dastmalchian Polka-Dot Man voor zijn rekening zal nemen. Ook doet het gerucht de ronde dat Michael Rooker King Shark zal spelen en Idris Elba Bronze Tiger.

Wat we weten
Will Smith keert niet terug als Deadshot. Een lange tijd werd verwacht dat hij vervangen zou worden door Elba, maar nu lijkt het erop dat hij leven zal geven aan een nieuw personage. Volgens Forbes gaat het over Bronze Tiger, oftewel Ben Turner. Wat betreft Micheal Rooker, hij ontkent dat hij een rol speelt. Toch kent hij Gunn goed en zijn ze maatjes. De twee werkten ook samen voor Guardians of the Galaxy Vol.1 en 2, waarin Rooker Yondu speelde. Er wordt dan ook vanuit gegaan dat hij nog niet het achterste van zijn tong laat zien.

NieuwsFilm

meest populair