Gave Iron Man / Rescue-foto 'Avengers: Endgame' en nog $75 miljoen tot 'Avatar'

Gave Iron Man / Rescue-foto 'Avengers: Endgame' en nog $75 miljoen tot 'Avatar'

De Iron Man en Iron Lady bij elkaar.

Tijdens de grote eindstrijd in Avengers: Endgame komt ook Rescue in beeld. Het personage Pepper Potts van actrice Gwyneth Paltrow zit uiteraard in het harnas. Nu is er een gave foto verschenen met daarop de harnassen van beide Marvel-helden. Ook nadert Endgame de topscore van Avatar, maar of het gaat lukken...

Eerst die financiën. Zoals gisteren te lezen in het box office-bericht staat Endgame sinds afgelopen weekend op $2,713 miljard. Dit is zo'n 75 miljoen dollar minder dan de $2,788 miljard van Avatar uit 2009. Het gat lijkt nog klein, maar gezien de enorme concurrentie en de snel dalende omzet kan Endgame alleen via een succesvolle re-release het gat dichten. In de States wordt er naar verwachting nog zo'n $30 miljoen opgehaald en de opbrengsten in de rest van de wereld zijn al flink weggezakt. #BeatAvatar?

Rescue en Iron Man
En dan hieronder de foto van Rescue en Iron Man. Het is een foto genomen van de harnassen, waarschijnlijk zonder de acteurs. In het pak van Rescue zit sowieso Liz Georgoff, een medewerker van Marvel Studios. Overigens zie je het Iron Man-harnas uit Avengers: Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair