Gerucht: originele 'Jurassic Park'-trio terug voor 'Jurassic World 3'!

Gerucht: originele 'Jurassic Park'-trio terug voor 'Jurassic World 3'!

Gaat het dan tóch gebeuren? Jeff Goldblum, Laura Dern én Sam Neill herenigd?

Via de fansite Jurassic Outpost is een filmpje opgedoken van actrice Bryce Dallas Howard op de rode loper bij de première van Rocketman. Tegenover MTV News reageerde Howard volgens fans net iets te enthousiast en had ze zichtbaar moeite om een pokerface te houden toen haar werd gevraagd of ze in het afsluitende Jurassic World 3 zou willen samenspelen met iconische castleden van het eerste uur Jeff Goldblum, Laura Dern en Sam Neill. Check haar reactie hieronder.



Oké, als het eenmaal bevestigd wordt, begint Howard waarna er heel snel een corrigerende zin aan toe wordt gevoegd: Ik weet niet wat er al is bevestigd of whatever. Misschien! Gevolgd door een wat ongemakkelijk lachje. Men valt vooral de toon van de eerste zin op met nadruk op het woordje 'als'. Het klinkt alsof Howard zegt dat het nieuws nog door Universal Studio's bevestigd moet worden, de vraag is alleen wanneer.

Geen beperking meer op een eiland
Hoe dan ook, dit is niet de eerste keer dat we hierover horen praten. Goldblum verscheen natuurlijk vorig jaar al kort in Fallen Kingdom en Dern gaf eveneens eerder aan wel oren te hebben naar een terugkeer. De toevoeging van Neill aan de geruchtenmolen is dan ook zeker interessant genoeg om over te blijven speculeren.

Het laatste wat we weten sinds het vorige deel is dat een aantal dinosaurussen zijn doorverkocht aan louche onderwereldfiguren en de meesten nu loslopen aan de kustlijn van Californië. Het integreren van nieuwe verhaallijnen rondom oudgedienden Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcom die het pad kruisen van Howards Claire Dearing en Chris Pratts Owen Grady is dus zeker mogelijk.

De blockbuster van kopman Colin Trevorrow staat gepland voor een release in 2021.

NieuwsFilm

meest populair