Algemeen

Gerucht: originele 'Jurassic Park'-trio terug voor 'Jurassic World 3'!

Gaat het dan tóch gebeuren? Jeff Goldblum, Laura Dern én Sam Neill herenigd?

door Arjen Rooseboom om 11:01 in Algemeen
Via de fansite Jurassic Outpost is een filmpje opgedoken van actrice Bryce Dallas Howard op de rode loper bij de première van Rocketman. Tegenover MTV News reageerde Howard volgens fans net iets te enthousiast en had ze zichtbaar moeite om een pokerface te houden toen haar werd gevraagd of ze in het afsluitende Jurassic World 3 zou willen samenspelen met iconische castleden van het eerste uur Jeff Goldblum, Laura Dern en Sam Neill. Check haar reactie hieronder.Oké, als het eenmaal bevestigd wordt, begint Howard waarna er heel snel een corrigerende zin aan toe wordt gevoegd: Ik weet niet wat er al is bevestigd of whatever. Misschien! Gevolgd door een wat ongemakkelijk lachje. Men valt vooral de toon van de eerste zin op met nadruk op het woordje 'als'. Het klinkt alsof Howard zegt dat het nieuws nog door Universal Studio's bevestigd moet worden, de vraag is alleen wanneer.

Geen beperking meer op een eiland
Hoe dan ook, dit is niet de eerste keer dat we hierover horen praten. Goldblum verscheen natuurlijk vorig jaar al kort in Fallen Kingdom en Dern gaf eveneens eerder aan wel oren te hebben naar een terugkeer. De toevoeging van Neill aan de geruchtenmolen is dan ook zeker interessant genoeg om over te blijven speculeren.

Het laatste wat we weten sinds het vorige deel is dat een aantal dinosaurussen zijn doorverkocht aan louche onderwereldfiguren en de meesten nu loslopen aan de kustlijn van Californië. Het integreren van nieuwe verhaallijnen rondom oudgedienden Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcom die het pad kruisen van Howards Claire Dearing en Chris Pratts Owen Grady is dus zeker mogelijk.

De blockbuster van kopman Colin Trevorrow staat gepland voor een release in 2021.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DucoZ

Avatar

Melken

Frietgezicht

Avatar

Dat was leuk nieuws voor Jurassic Park 4 of Jurassic World 1 geweest maar met die 2e is deze reeks zo pijnlijk slecht geworden dat ik er totaal geen vertrouwen meer in heb.

Rich Art

Avatar

Daar klinkt niks logisch aan... Dit gaat een zeer geforceerde cameo worden. Wordt hier alleen blij van als het echt rollen zijn in het verhaal ipv een fan-pleaser...

Goku32

Avatar

Dat word gezegt is alleen om meer mensen te trekken naar de bioscoop. Meschien komen ze alle 3 terug voor een paar minuten in een kroeg of zo. Na de laatste film hebben ze in 1 klap mij interesse voor dino,s verkloot ik heb hier geen vertrouwe meer in, dit word een gare film.

chefry1983

Avatar

Jurassic Park deel 1 is toch niet te overtreffen. Die film is zelfs vandaag nog een zeer goede actiefilm

eltorro

Avatar

Zolang ze maar wel een hoofdrol of een grote bij rol krijgen.

Guyon2002

Avatar

Als grote Jurassic fan kan ik hier wel blij van worden. Maar ze moeten wel op een logische manier in het verhaal zitten. Cameo's zoals met Malcolm in Fallen Kingdom zijn ook prima maar dan moeten ze het niet zo marketen.

Dat was wel één van de teleurstellende dingen aan Fallen Kingdom, Ian Malcolm zat groots in alle tv spotjes en trailers maar was maar 3-4 minuten te zien.

Coola

Avatar

Laat maar komen JW2 was de op één na beste jurassic park film , the lost World staat op nummer één.

gbfan

Avatar

Dit soort film reeksen koop ik graag op bluray.
En fallen kingdom heeft dit echt verpest want nu zit er een gat in mn film kast.

Filmziener

Avatar

Waarom is dit nog een gerucht? Ze zegt letterlijk: “Ik knipper als het gaat gebeuren.” Om vervolgens de snelheid van het geluid te breken door supersnel te knipperen.

co279

Avatar

Ja kijk fallen kingdom is zeer slecht met een grote S, zo slecht heb ik nog nooit gezien.Maar binnen het genre nog niet zo slecht,maar ik zou toch tekenen voor Reboot absoluut!!!

Sunspot

Avatar

Zou vet zijn!

Civilian Supreme

Avatar

Het is niet te hopen voor Howard! Dan wordt ze helemaal weggespeeld, ze ziet er leuk uit maar het acteerwerk van haar is niet best. Ik denk dat ze een team-up doet met Dern want...vrouwen.

NieuwsFilm

meest populair