Warner Bros. heeft geen enkele onthulling of panel op San Diego Comic-Con

Warner Bros. heeft geen enkele onthulling of panel op San Diego Comic-Con

ScareDiego heeft dan wél weer iets in petto.

In midden juli gaat in de Verenigde Staten naar goede gewoonte het San Diego Comic-Con door. Een conventie waarop filmstudio's graag uitpakken met populaire filmreeksen die zullen verschijnen. 20 jaar lang reserveerde Warner Bros. daarvoor een van de grootste zalen, Hall H. Maar dit jaar zullen ze niet te vinden zijn op SDCC.

En dat betekent dat wij als filmliefhebbers niet hoeven uit te kijken naar panels, interviews, trailers, teasers of posters van DC-films als Wonder Woman 1984, Joker, Birds of Prey of The Batman. Ook andere, langverwachte films als Denis Villeneuves Dune, Godzilla vs. Kong of Doctor Sleep komen niet aan bod tijdens de conventie. Wie had gehoopt op meer info of een eerste blik op sommige projecten, zal dus langer moeten wachten.

ScareDiego
Wél goed nieuws is er voor fans van IT: Chapter Two. Aan de vooravond van San Diego Comic-Con vindt namelijk het kleinschaligere ScareDiego plaats, een nacht die volledig om horrorfilms draait. En WB heeft wél plannen om alvast wat beelden te laten zien van IT: Chapter Two op die avond. Geen superhelden dus, wel een moordlustige clown in de zalen van het convention centre.


Bekijk de afbeelding

DC-fans waren lichtjes geschokt door deze mededeling, maar WB is niet de enige die SDCC de rug toekeert. In het verleden vond ook Disney het niet altijd nodig om hun nieuwste films op de conventie voor te stellen, en was bijvoorbeeld Star Wars niet vertegenwoordigd vorig jaar. Uiteraard houdt Disney met D23 en Star Wars Celebration hun eigen conventies waarop onthullingen plaatsvinden. Zou Warner Bros. dat voorbeeld gaan volgen?

NieuwsFilm

meest populair