Algemeen

Dave Bautista ('Guardians of the Galaxy') staat open om Batman-schurk Bane te spelen

De acteur is mogelijk al in The Suicide Squad te zien binnen het DCEU.

door Steven van der Vegt om 10:35 in Algemeen
Dave Bautista kreeg als oud-worstelaar een kickstart als acteur door de rol van Drax The Destroyer te spelen in Guardians of the Galaxy. De film van James Gunn was een groot succes, waardoor deze al een vervolg kreeg en de personages ook in de recente Avengers-films op kwamen draven. Sinds bekend is dat James Gunn werkt aan een vervolg op Suicide Squad, klinkt de naam van Bautista ook weer door de wandelgangen.

Het heeft fans doen speculeren, maar ook doen hopen. Een aantal fans zouden Bautista namelijk erg graag als Bane zien. Deze Batman-schurk zagen we eerder door onder meer Tom Hardy vertolkt worden in The Dark Knight Rises. Bautista gaf als reactie te kennen dat hem deze rol ook tof zou lijken en hij deze meteen zou accepteren.

Nieuwe DC-films
Het nadeel van dit verhaal is, dat het er momenteel niet op lijkt dat de filmstudio plannen heeft om het personage Bane in een van haar films te gebruiken. Voor The Suicide Squad zijn tot dusver al de vier nieuwe personages Peacemaker, Polka-Dot Man, Ratcatcher en King Shark aangekondigd. Voor The Batman gaat het gerucht dat we Penguin en Catwoman zullen gaan zien, maar is er ook geen sprake van Bane.

Zouden jullie Dave Bautista graag als Bane willen zien?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Eigenlijk wel, ja! Ben toch benieuwd. Dan wel de officiele comics Bane. Hoeft wat mij betreft geen hoofdrol te zijn, maar een supporting rol in Suicide Squad en later in de Batman franchise, is wat mij betreft interessant.

Frietgezicht

Avatar

Zat laatst een clip te kijken uit die serie Gotham en echt lachwekkend slecht gewoon de Bane in die serie. Past wel bij het niveau van de serie.

Master Of Films

Avatar

@Frietgezicht. De Belgische zender Canvas gaat Chernobyl uitzenden vanaf april 2020(!) uitzenden. Chernobyl is nu alleen te bekijken op HBO van Ziggo.

Maac

Avatar

Het zou een prima casting kunnen zijn, maar als het inderdaad in de planning staat dat we The Penguin gaan zien in de nieuwe Batman-film zou ik dat liever zien.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, gisteren al binnen gehaald via de ondergrondse manier ;)
Dit weekend eraan beginnen. Ben erg benieuwd!

Movieman2018

Avatar

Volgens mij gaat hij het moeilijk hebben om op hoog niveau te acteren.. De bane van Tom Hardy was heel goed, maar Tom is dan ook een van de beste acteurs to date.. Ik betwijfel het ten zeerste dat Dave de rol zou krijgen.

GreenHornet

Avatar

hij is een betere acteur als Tom Hardy.
Tom Hardy is meer bezig met spelen van Tom Hardy.

Hij was zo slecht in This Means War

Rafael11

Avatar

Hij zou best wel geschikt zijn, denk ik.

deregtx

Avatar

@GreenHornet Niemand kan Tom Hardy overtreffen als Bane. En maakt niet uit als Tom Hardy altijd de zelfde typen speelt. Dan doen er zat meer.

KeesjeNL

Avatar

Ik sta ervoor open als hij eens niet elke dag de media zoekt...wat jullie?

Sunspot

Avatar

Beter nemen ze die Bane weer van de film Batman und Robin!

NieuwsFilm

meest populair