Dave Bautista ('Guardians of the Galaxy') staat open om Batman-schurk Bane te spelen

Dave Bautista ('Guardians of the Galaxy') staat open om Batman-schurk Bane te spelen

De acteur is mogelijk al in The Suicide Squad te zien binnen het DCEU.

Dave Bautista kreeg als oud-worstelaar een kickstart als acteur door de rol van Drax The Destroyer te spelen in Guardians of the Galaxy. De film van James Gunn was een groot succes, waardoor deze al een vervolg kreeg en de personages ook in de recente Avengers-films op kwamen draven. Sinds bekend is dat James Gunn werkt aan een vervolg op Suicide Squad, klinkt de naam van Bautista ook weer door de wandelgangen.

Het heeft fans doen speculeren, maar ook doen hopen. Een aantal fans zouden Bautista namelijk erg graag als Bane zien. Deze Batman-schurk zagen we eerder door onder meer Tom Hardy vertolkt worden in The Dark Knight Rises. Bautista gaf als reactie te kennen dat hem deze rol ook tof zou lijken en hij deze meteen zou accepteren.

Nieuwe DC-films
Het nadeel van dit verhaal is, dat het er momenteel niet op lijkt dat de filmstudio plannen heeft om het personage Bane in een van haar films te gebruiken. Voor The Suicide Squad zijn tot dusver al de vier nieuwe personages Peacemaker, Polka-Dot Man, Ratcatcher en King Shark aangekondigd. Voor The Batman gaat het gerucht dat we Penguin en Catwoman zullen gaan zien, maar is er ook geen sprake van Bane.

Zouden jullie Dave Bautista graag als Bane willen zien?

NieuwsFilm

meest populair