Algemeen

Hawkeye zat eigenlijk ook in 'Avengers: Infinity War'

Toch belandde hij alleen in Endgame.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Naast het ontbreken van Ant-Man in de Marvel-film Avengers: Infinity War was Hawkeye een grote afwezige in het eerste deel van de succesvolle Infinity War / Endgame-tweeluik rond de daad van de slechterik Thanos. Acteur Jeremy Renner heeft nu onthuld dat het bijna anders was.

Tijdens het San Antonio Celebrity Fan Fest sprak Renner tot het publiek en ging hij in op de openingsscène van Avengers: Endgame. Hierin zien we hoe Clint Barton zijn gezin verliest door toedoen van de knip van Thanos (Josh Brolin). Ze zijn zomaar verdwenen. Volgens Renner was het shot eigenlijk onderdeel van Infinity War uit 2018.

Tranentrekker
Zijn uitspraak is in lijn met wat regisseurs Anthony en Joe Russo eerder zeiden over de aftrap van Endgame. Voor de laatste Russo was de scène zelfs de grootste tranentrekker. Uiteraard leidt de scène tot het ontpoppen van Ronin, die later aansluit bij de Avengers die wraak willen nemen op Thanos.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Orko

Avatar

Ik vind FilmTotaal een leuke site en kijk elke dag filmnieuws hier, maar ik moet toch wel zeggen dat ik sommigen op dit forum wel steun dat er relatief veel Marvel-nieuws is met weinig nieuwswaarde, zoals dit artikel. Het voelt als recyclen van een minder actuele film. Als je dan toch Marvel-nieuws wil delen, neem bijvoorbeeld dan dit bericht mee. Best cool zo'n echt Iron Man pakkie.
https://screenrant.com/iron-man-real-suit-video-adam-savage/

d3c3pticon0608

Avatar

Man man man... wie boeit dit?! De film is al een jaar oud, en is prima zoals die is.. wat heeft dit soort nieuws jou voor meer waarde.. richt jullie is meer op actueel film nieuws... En temper die Marvel geilheid nou eens. De wens van jullie volgers is nu al zo vaak uitgesproken, en jullie blijven een middel vinger opsteken door dit soort onzin te blijven te posten. Er is verbetering beloofd,, maar zelfs dat komen jullie niet na.. verander gewoon je site naar Marveltotaal, dan heb je dit gezeik ook niet meer..

Bram

Avatar

@Orko: je hebt gelijk hoor. Het is wel zo dat Marvel-berichten heel goed gelezen worden. Met pieken en dalen voor de mensen die het Marvel-nieuws wat minder hoog hebben zitten, proberen we de balans te houden in de stroom van nieuwsberichten. Het is en blijft natuurlijk zo dat we iedere dag vele berichten plaatsen over andere genres.

Bram

Avatar

@d3c3pticon0608: de Marvel-berichten staan er om te kunnen blijven doen wat we doen. Voor vele bezoekers zijn het gewoon leuke berichtjes om even mee te pakken. Het advies is als je de berichten vervelend vindt: skip deze en focus je op het andere nieuws. Dagelijks staan er vele andere berichten om uit te kiezen.

d3c3pticon0608

Avatar

@Bram ik lees de andere artikelen dan ook graag,, maar het blijft een feit dat het Marvel nieuws deze site blijft overrompelen, en dan vooral met erg onzinnig nieuws en amper vernieuwend nieuws (oude koeien uit de sloot halen en het liefst nog 10x herkauwen). Daarbij is er een tijd terug een verbetering beloofd aan de fans, die ook uit blijft. Dat is jammer en frustrerend om te zien. Want het heilige Marvel "nieuws" krijgt duidelijk voorrang op alles. Als het dan nog eens zinnig nieuws zijn ipv. Oude rotzooi over al ver uitgebrachte films,, en zonder spoiler koppen...

ThysRomani

Avatar

Iedereen heeft problemen met het Marvel nieuws, maar waarom leest iedereen dan toch continu de berichten? Dat betekent data, wat betekent dat dit nieuws kennelijk in trek blijft.

Liever veel berichten waar je uit kan kiezen, dan weinig berichten.

adofmirosch

Avatar

Omdat het meeste marvel nieuws vooral gerecycled is of puur opvulling. Als het echt nieuws is hebben de meeste geen probleem met marvel nieuws.

Het gaat ook ten koste van ander film nieuws, filmtotaal loop behoorlijk achter met ander film nieuws door het overschot aan nutteloze marvel artikelen.


SplashySleet20

Avatar

Ik vind het allemaal leuke feitjes over marvel dat ze hie plaatsen. Maar ik heb liever dat ze al het marvel nieuws in 1 bericht droppen op een dag. In plaats van allemaal dit soort kleine artikeltjes. Maar er vallen altijd uitzonderingen zoals trailers bijvoorbeeld.

Master Of Films

Avatar

ThysRomani "Iedereen heeft problemen met het Marvel nieuws, maar waarom leest iedereen dan toch continu de berichten? Dat betekent data, wat betekent dat dit nieuws kennelijk in trek blijft. "
Omdat je niet hoeft te registeren om artikelen te kunnen lezen. Echter dit is geen Serietotaal. Als geregisterde bezoeker kan je ook nog reageren. En wat is het doel om te reageren? Voor een discussie. Met 377+ artikelen gerelateerd aan Endgame raken de discussies wel op. Wellicht dat Filmtotaal maar de richting van Serietotaal kiezen.

ThysRomani "Liever veel berichten waar je uit kan kiezen, dan weinig berichten."
Oftewel kwantiteit boven kwaliteit. Kom je voor opvulling & gerecycled nieuws naar Filmtotyaal?

Bram

Avatar

@d3c3pticon0608: heb navraag gedaan over die verbeteringen. Wat betreft de Marvel-berichtenstroom: we proberen het al te minderen, maar feit blijft dat ze goed worden gelezen. Dit bericht is bijvoorbeeld al tien keer meer gelezen dan dit, naar mijn idee, veel interessantere bericht: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/66246. Het valt mij echter op dat men veel liever zeurt over het Marvel-nieuws, dan dat er wordt gereageerd op zo'n artikel. Het zou juist tot een mooie discussie kunnen leiden.

Limoen

Avatar

Als je echt helemaal Marvel moe bent, dan kun je beter dus niet op dit soort artikelen klikken en reageren. Minder kliks = minder van dit soort berichten. Zelf probeer ik het ook te doen, maar de verleiding is soms te groot. In dit geval hoopte ik bijvoorbeeld op een deleted scene die we nog niet gezien hadden. Ik snap FT wel, nu is het aan ons op echt film nieuws weer wat aandacht te geven. Zelfde geld overigens ook voor ander roddel nieuws.

d3c3pticon0608

Avatar

@Bram thanks voor je na vraag,, het is ook niet dat ik iets tegen filmtotaal heb want kom hier graag voor film nieuws. Alleen soms loopt de stoor factor iets te hoog op, wat ook niet goed is van mij. Uiteraard heb je gelijk over kliks en reacties. Maar een compensatie in de vorm van de verbeterde beloftes zal denk ik veel goed doen. Nogmaals thanks voor je reactie, dat vind ik tof van je.

ridjieddo

Avatar

Ik vind het wel moeilijk om niet te klikken. Ik ben namelijk film fan en comicbookmovie fan. Maar als je objectief kijkt naar de nieuwswaarde van dit artikel is het bijna noppes. Het zijn drie magere alinea's waarvan 95% reeds bekend is (en gewoon vertaling van een Amerikaans artikel). Maar als ik dan de titel lees op de startpagina van Filmtotaal dan klik ik er eigenlijk op hopende op nieuwe informatie en tegelijkertijd wetende dat dat een illusie is, want zo werkt Filmtotaal nou eenmaal.

Frietgezicht

Avatar

Grappig dat je hoopt op discussies Bram maar juist FT zelf elke discussie met een nachtkaars laat uitgaan of al gelijk de mond snoert door geen ‘laatste reacties’-blok’ bovenin te hebben maar wel tig andere artikelen waardoor artikelen al binnen of zeker na een dag een pagina verder staan en daar reageert niemand meer.

Als jullie algemene medelingen hebben of bijv een interview zoals met horrorproducent Jason Blum blijven jullie dat artikel verplaatsen naar bovenaan omdat jullie zelf ook weten dat zo’n interview anders na een dag al niet meer bekeken wordt.
Daardoor bepalen jullie welke artikelen bovenaan en bekeken blijven en met zo’n blok bovenaan zouden juist sommige discussies een tijdje kunnen doorgaan.

Bram

Avatar

@Friet; gezien de doorlopende contentstroom verdwijnen berichten inderdaad binnen twee dagen van de frontpage. Persoonlijk denk ik dat dit voor 90% ruim voldoende is om een discussie te voeren naar aanleiding n.a.v. de inhoud. Vaak houdt de discussie al op voordat het bericht van de frontpage af is. Vastgezette berichten staan er overigens zelden, dus dat vind ik nou niet zo'n sterk punt. En ja, soms pushen we berichten die enorm goed worden gelezen. Misschien is het een idee om berichten met meer discussie een push naar boven te geven. Ik zal het eens in de groep gooien.

Bram

Avatar

@d3c3pticon0608: Gevraagd, er moet een en ander aankomen is mij gezegd Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Bram, ik snap wat je bedoeld maar ik (en zal niet de enige zijn) denk weleens zal ik nog reageren op die persoon die tegen mij of algemeen praat want er staan al 8 artikelen boven en maybe straks nog 3 erbij. Dus daardoor neem ik soms zelf de moeite niet meer.
Denk dat mensen toch sneller reageren op de bovenste berichten. Of als ze zien waar het actief is.
Maar top dat je gaat vragen om eventuele discussies bovenaan te houden.

kokosnoot

Avatar

Andre van Duin zat ook Bijna in End Game.

LeonardoPacino

Avatar

@ThysRomani:Dat is nu net het hele probleem wat men maar niet wilt begrijpen. Het is alsof je elke dag naar een restaurant toegaat waar je het eten niet lekker vindt. Je bestelt een driegangenmenu om na de tijd te klagen dat het eten niet smaakt. Maar toch kom je dagelijks weer een driegangenmenu ophalen. Daarnaast bestellen tientallen stille klanten ook hetzelfde menu. Denk je dat het restaurant het menu dan aan zal gaan passen? Natuurlijk niet!

We leven in een kapitalistische maatschappij, money talks. De enige stem die de consument echt heeft, is de keuze in wat er geconsumeerd wordt. Als je een artikel aanklikt om er over te klagen, consumeer je het artikel en ben je onderdeel van het probleem waar je jezelf zo aan stoort.

NieuwsFilm

meest populair