Regisseur 'Avengers: Endgame' over veronderstelde 'Captain America'-film en 'Avatar'-jacht

Regisseur 'Avengers: Endgame' over veronderstelde 'Captain America'-film en 'Avatar'-jacht

De film was de grote winnaar tijdens de MTV Movie and TV Awards.

Met nog zo'n $45 miljoen te gaan lijkt het gat tot Avatar geen onoverbrugbare. Toch lijkt de kans klein dat het gaat lukken, aangezien de omzet van Avengers: Endgame enorm inzakt. De regisseur sprak erover met MTV, naast het mogelijke bestaan van een geheime Captain America-film.

Co-regisseur Anthony Russo was aanwezig tijdens de MTV Movie and TV Awards. De Marvel-film won daar de bekers voor Beste film, Beste held (Iron Man) en Beste Schurk (Thanos). Het Beste gevecht werd 'Captain Marvel vs. Minn-Erva' uit de film Captain Marvel. In een interview ging de Russo in op de box office-omzet. Hij maakt zich er vooral niet druk om: "Ook al halen we Avatar niet in. Ik wil op geen enkele manier spijt hebben over iets dat met deze film te maken heeft."

Dan een nieuwe Captain America-film?
In het verleden werd er al gesproken over een mogelijke film over de avonturen die Chris Evans' Captain America beleefde tijdens een situatie gedurende de eindscène van Avengers: Endgame. Volgens de geruchten zouden de Russo's die film stiekem hebben opgenomen. Ook in dit interview wilde de regisseur niet ingaan op deze geruchten / speculaties. Vervolgens is mooi om zijn enthousiasme te horen over de reacties van de fans.



NieuwsFilm

meest populair