Algemeen

Nieuwe film van maker 'Hereditary' is een bizarre feel-good horrorfilm

Check de eerste reacties. in de vorm van Jordan Peele (Get Out) heeft de film in elk geval al een prominente fan!

door Steven van der Vegt om 10:50 in Algemeen
Met zijn debuutfilm Hereditary wist de Amerikaanse regisseur Ari Aster indruk te maken op de critici. De verwachtingen waren dan ook hoog voor zijn tweede film Midsommar. In deze nieuwe film zien we een koppel met relatieproblemen naar een bijzonder zomerkamp in Zweden vertrekken. Daar ontdekken ze echter dat de bewoners en hun festiviteiten nogal ongebruikelijk zijn. De film wordt omschreven als een sprookje dat in klaar daglicht een wereld van duisternis opent.

Aster mag zijn collega Jordan Peele (Get Out, Us) al tot een van zijn eerste fans rekenen. De filmmaker is namelijk laaiend enthousiast over het werk van zijn collega. "Dit is de meest idyllische horrorfilm ooit. Zoiets als dit is nog nooit gemaakt en elke film zal het in de toekomst hiertegen moeten opnemen. De film overstijgt horror. Ik zag nog nooit zoiets verontrustends op het witte doek, en toch zat ik met fascinatie te genieten", aldus Jordan Peele.

Maar hij is niet de enige die de film mocht zien en zich erover uitspreekt, inmiddels tweeten de eerste journalisten over de film:

Voor wie even genoeg superhelden heeft gezien, dus een aanrader voor deze filmzomer. Check hieronder de trailer:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

heeft echt de Peele vibe

Boer

Avatar

Erg veel zin in deze

Master Of Films

Avatar

Voor wie even genoeg superhelden heeft gezien, dus een aanrader voor deze filmzomer.
Maar ik ga naar Spider-Man & naar Midsommar Smiley face

Devenace

Avatar

Keeltjes opensnijden op een zomers festival geeft een film nog niet gelijk een wow status.

A-Bat

Avatar

Laat maar komen

Monojaxx

Avatar

Lijkt me een hele gave film! Echt zo'n Get Out sfeertje...En die muziek....creepyyyyyyy!!!!

Mav Damian

Avatar

Hereditary was verre van een slechte horror film. Hoe dat hij de spanning rustig opbouwde naar het einde is iets wat ik graag zie. Hopelijk doet hij dezelfde truck hier Smiley face

NieuwsFilm

meest populair