Algemeen

Foto's: James Bond rijdt binnenkort in een halve Batmobile en Prins Charles bezoekt de set van 'Bond 25'!

Daniel Craig ontvangt de Prince of Wales strak in het pak.

door Corneel Vanfleteren om 20:03 in Algemeen
Autofabrikant Aston Martin bevestigde vandaag de auto's waar James Bond in zal gaan rijden in Bond 25. Het zijn de sportwagen Valhalla, de V8 Vantage en de DB5. Tijdens een bezoek aan de set heeft de Britse Prins Charles die laatste twee van dichterbij bekeken, en hij zag ook hoe de opnames vorderden.

De Aston Martin Valhalla is een gloednieuw model, en een vreemde eend in de bijt. Dit soort type wagen associeert men doorgaans niet met James Bond, maar eerder met Batman. Zo snel en zo'n plat koetswerk zie je zelden bij Bond. Dit is eerder een racewagen dan een auto waarmee je de weg op kan en die de reeks kenmerken. Aston Martin maakt maar 500 exemplaren, dus wie er zelf eentje wil hebben, moet snel zijn.Traditionelere auto's
Gelukkig voor de Bondfans bevestigde Aston Martin dat ook de V8 Vantage en de DB5 hun opwachting maken. De V8 kennen we uit The Living Daylights (1987) en was al gespot voor de opnames in Noorwegen. De DB5 is dé Bondauto geworden. Hij was voor het eerst te zien in Goldfinger (1964), en ook in de reboot met Casino Royale (2006) was de DB5 van de partij. We zagen de auto voor het laatst aan het einde van Spectre, waar Bond (Daniel Craig) met Madeleine (Léa Seydoux) wegreed, een nieuwe toekomst tegemoet. Wellicht zien we de DB5 dus terug met hen beiden er weer in. Prins Charles inspecteerde onder het toeziend oog van Daniel Craig de twee oudere modellen.


Een glimp van de set
Naast de auto's kreeg de Prince of Wales ook een korte rondleiding op de set, en sprak met Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Miss Moneypenny) en Lashana Lynch (Nomi). De set waar zij zich bevonden is het kantoor van M, waar Bond traditiegetrouw zijn missie ontvangt. Bekijk de foto's en video hieronder.Bond 25, geregisseerd door Cary Fukunaga, komt begin april 2020 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik neem aan dat al die auto's op gewelddadige wijze aan hun einde komen. Want zo gaat dat :P

Spider-fan

Avatar

Ik vind die Valhalla best mooi.
Maar waarom die V8 Vantage er nou in zit... Ik vind Living Daylights tot de absolute top-Bonds horen, maar waarom daar nu opeens op teruggrijpen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair