Algemeen

Nieuwe rock-heavy trailer Dreamworks 'Trolls: World Tour'

Ozzy Osbourne als villian King Trash

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Niels van Arkel om 21:11 in Algemeen
Vandaag is de nieuwe trailer van Trolls: World Tour gedropt door Dreamworks. De sequel op de musicalfilm Trolls belooft weer een muzikaal spektakel te worden.Voor de nieuwe film zullen Anna Kendrick (Pitch Perfect) en Justin Timberlake (Wonder Wheel) terugkeren in de rollen van Poppy en Branch. De stemmen van Sam Rockwell (Vice) en Jamie Dornan (50 Shades of Grey) worden toegevoegd aan de cast.

Ozzy Osbourne zal ook zijn stem lenen aan een personage in de film, namelijk aan de schurk van de film, de leider van de rock-trollen: King Trash. Andere muzikale rollen zijn er voor zangeres Mary J. Blige (Quincy), soulzanger Anderson Paak en funkmuzikant George Clinton.

In de nieuwe film willen de rock-trollen de muzikale wereld overnemen en de andere muziekstromingen vernietigen. Aan de andere trollen de taak om de rock-trollen en koning Trash te stoppen.
Trolls: World Tour is in april 2020 te zien in de bioscopen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Het is tenminste mooi geanimeerde.

nieuwslaatste nieuws

meest populair