Algemeen

Fans van de Snyder-cut overspoelen nieuwsaankondiging Warner Brothers

De filmstudio wilde nieuws delen, de fans die een Snyder-cut willen maakten er gebruik van voor hun eigen doel.

door Steven van der Vegt om 05:39 in Algemeen
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat Justice League in de bioscopen verscheen, maar veel fans zijn er nog altijd niet overheen. Oorspronkelijk zou Zack Snyder de film regisseren, nadat hij al bij Man of Steel en Batman v Superman op de regiestoel had plaatsgenomen. Zijn taken werden tijdens de productie echter overgenomen en afgerond door Joss Whedon.

De film was zowel kritisch als financieel geen groot succes. De meerderheid van de fans vonden de toon van Whedon niet passen bij de uiteindelijke film, noch bij de voorgangers die Snyder reeds regisseerde. Er waren dan ook maandenlang kreten en petities die smeekten om een Snyder-cut van Justice League. De laatste maanden doet Zack Snyder er zelf een schepje bovenop, door herhaaldelijk erop te duiden dat hij deze zou kunnen maken.

Nieuws van Warner Bros.
Onlangs ontsloeg filmstudio Warner Bros. haar voorzitter en directeur Kevin Tsujihara naar aanleiding van een seksschandaal. Vervolgens kondigde de studio via Twitter zijn vervanger Ann Sarnoff aan. Wat bedoelt was als een nieuwsaankondiging waarbij een vrouwelijke directeur het werk overneemt van een mannelijke voorganger die vrouwen acteerrollen aanbood in ruil voor seks, draaide uit op iets heel anders. Het volledige bericht werd overgenomen door fans die scandeerden dat haar primaire taak moest zijn om een Snyder-cut te realiseren. Zelfs Snyder zelf gooide olie op het vuur in dit Twitter-bericht. In een fase dat voor de studio andere zaken momenteel zwaarder zullen wegen, blijft de Snyder-cut de gemoederen maar flink bezighouden.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

En? Ben ik de enige die het niet snap?

GreenHornet

Avatar

ik begrijp het ook niet helemaal

Master Of Films

Avatar

Het volledige bericht werd overgenomen door fans die scandeerden dat haar primaire taak moest zijn om een Snyder-cut te realiseren.
De zoveelste bewijs dat de mensheid steeds dommer begint te worden. Een van de internet tijdperk nadelen waar we mee te maken krijgen. Jammer dat George Carlin is overleden, die had wel logische wijsheden er tegen aangegooid.

PRIME

Avatar

Heerlijk om te lezen!

Robbepost

Avatar

Nooit geweten dat Snyder een cut heeft.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

HET zoveelste bewijs MoF.

Dus de fans willen opnieuw een slechte versie van een al matige film. Snyder heeft nauwelijks iets deftig naar voor gebracht in de DCEU. Ja, hij schiet mooie beelden, maar ze in een goeie film gieten was hem de laatste keren niet gelukt. Mja, moeten ze zelf weten.

Sunspot

Avatar

Wat heeft Snyder dan zelf gezegd in het bericht?

NieuwsFilm

meest populair