Miles Morales uit 'Into The Spider-Verse' naar het Marvel Cinematic Universe?

De mogelijke opvolger van Tom Holland als de spinneman?

In de Spider-Man comics is het personage Miles Morales sinds 2011 een begrip. Morales is een half zwarte Latino jongen die het stokje van Peter Parker overneemt. Zijn filmdebuut maakte hij vorig jaar in de Oscarwinnende animatie Spider-Man: Into The Spider-Verse (stem: Shameik Moore) en Slash Film meldt dat het niet lang meer duurt voordat er een Morales van vlees en bloed zijn intrede gaat maken naast Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe.

In Spider-Man: Homecoming refereert de straatcrimineel Aaron Davis van acteur Donald Glover tijdens een verhoorscène al eens nadrukkelijk naar de 'aanwezigheid' van Morales als hij zegt dat hij "geen wapens op de straten in zijn buurt wil, omdat zijn kleine neefje daar leeft".

De vervolghit Spider-Man: Far From Home legt nu een pad uit voor de manier waarop Morales in het MCU kan worden geïntroduceerd. Morales is namelijk pas 13 jaar en dus veel jonger dan Parker, maar als hij de vingerknip van Thanos heeft overleefd en nooit verdwenen is, zou dit betekenen dat hij nu qua leeftijd 5 jaar op Parker is ingelopen.

Mentor a la Tony Stark
In de veelgeprezen Playstationgame van vorig jaar is Parker de mentor van Miles. Net zoals Tony Stark (Robert Downey Jr) op zijn beurt weer de leermeester was van Parker, kunnen de studio's ervoor gaan kiezen een soortgelijke relatie op te bouwen tussen Holland en een nog te casten jeugdige kindacteur. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Spider-Man: Far From Home draait momenteel volop in de Nederlandse bioscopen. FT-recensent Arjan Welles kwam tot een mooie 4 sterren.

NieuwsFilm

meest populair