De 20 grootste films die nog verschijnen in 2019! [POLL]

De 20 grootste films die nog verschijnen in 2019! [POLL]

Het eerste half jaar zit er weer op.

De Marvel-film Avengers: Endgame wordt ongetwijfeld de grootste kaskraker van 2019. Maar weet dat we in de tweede helft van dit jaar een aantal zeer grote en interessante films te zien krijgen. Hieronder de twintig grootste releases voor de rest van het jaar, met de vraag: naar welke film kijk jij het meest uit?

Met The Lion King, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker lijkt Walt Disney ook in de rest van 2019 hofleverancier. Toch zijn er nog een aantal zeer opvallende andere titels. Zo verschijnt al vrij snel Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood en komt ook It: Chapter Two steeds dichterbij. De DC-film Joker, de zoveelste nieuwe Terminator-film Terminator: Dark Fate en het vervolg Jumanji: The Next Level zouden ook zomaar flink wat publiek kunnen gaan trekken.

Succes met stemmen
Stem hieronder op de film die jij het liefst wil zien in de rest van 2019 en laat op de gebruikelijke plaats een reactie achter; ook als je een bepaalde titel mist! En uiteraard: veel plezier met kijken naar de films die jij graag wilt zien!!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair