Idris Elba of Terry Crews als King Triton in 'The Little Mermaid'?

Idris Elba of Terry Crews als King Triton in 'The Little Mermaid'?

De fans hopen van wel!

Disney brengt de laatste jaren de nodige live-action remakes uit van hun klassieke animatiefilms. Zo komt binnenkort de nieuwe The Lion King uit en verscheen gisteren nog de eerste Mulan trailer. Het was dus ook maar een kwestie van tijd voordat The Little Mermaid aan de beurt was. Nu is het dan zover. Recentelijk werd al bekend gemaakt dat Halle Bailey de hoofdrol heeft weten te bemachtigen De nodige fans hebben wel al een idee wie haar vader zou kunnen spelen.

Bailey is namelijk een donkere actrice, dus gaan er nogal wat mensen van uit dat haar vader ook donker is. Zo gaan nu de namen rond van niemand minder dan Terry Crews en Idris Elba. Spierbundel Crews ziet die rol trouwens wel zitten. Hij deelde al een foto van zichzelf als King Triton, Ariel's vader, op zijn Twitter-account. Deze is op hier te zien.

Idris Elba?
Een andere naam die ook de ronde doet is die van Idris Elba. Er is ook al een mooie fan-art die op het internet is gepost van Elba als Triton. Andere belangrijke rollen waarvoor ook nog acteurs moeten worden gevonden zijn die van Prince Eric, Flotsam, Jetsam en Sebastian. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de rol van Flounder ingevuld door Jacob Tremblay, die van Scuttle door Awkwafina en zal Melissa McCarthy leven geven aan Ursula.

NieuwsFilm

meest populair