'The Raid'-acteur gecast in nieuwe 'Mortal Kombat' van James Wan!

'The Raid'-acteur gecast in nieuwe 'Mortal Kombat' van James Wan!

De opnames moeten later dit jaar van start gaan.

De bekende Mortal Kombat games uit de jaren '90, kregen in datzelfde decennium al eens twee verfilmingen. Beide films staan niet bekend als een hoog staaltje kunst, maar hebben wel een cultstatus bereikt. De games doen het echter nog steeds goed: het nieuwste (en elfde) deel in de reeks dat in april verscheen, verkoopt tot dusver het beste van ze allemaal.

Achter de schermen werkt het productiebedrijf van filmmaker James Wan (Aquaman, The Conjuring, Fast & Furious 7) samen met New Line Cinema aan een nieuwe verfilming van het vechtspel. Wan produceert de film met zijn productiebedrijf Atomic Monster en debuterend filmregisseur Simon McQuoid neemt plaats op de regiestoel. Het scenario komt ook van een debutant, zijnde Greg Russo. Voor de rol van het personage Sub-Zero heeft Wan echter iemand met meer ervaring weten aan te trekken.

Joe Taslim
Vechtkunstenaar Joe Taslim (The Raid, Furious 6) zou inmiddels getekend hebben voor de rol. De Indonesische acteur heeft een ruime ervaring met het vertonen van zijn vechtkunsten in actiefilms en is daardoor een hoopgevende casting voor het project. Overige castingdetails zijn er nog niet en plotdetails zijn nog steeds onbekend. Wel is bekend dat de opnames binnenkort al van start zouden moeten gaan in Australië.

Zijn jullie enthousiast over deze nieuwe [film=]Mortal Kombat[/film], of vrezen jullie een zoveelste magere gameverfilming?

NieuwsFilm

meest populair