Algemeen

Gerucht: Harry Styles is prins Eric in 'The Little Mermaid'?

One Direction-ster heeft 'knapste' rol binnen.

door Niels van Arkel om 10:41 in Algemeen
De laatste weken is Disney bezig met de casting voor de remake van The Little Mermaid. Na Ariel is nu ook de knappe prins Eric aan de beurt. Volgens The Hollywood Reporter is Harry Styles in gesprek met Disney om de iconische prins te spelen.

Na Melissa McCarthey, Jacob Tremblay en Awkwafina is nu dus ook de One Direction-ster aan de live-action remake verbonden. De gesprekken tussen Disney en de bovenstaande namen zijn nog in een vrij vroeg stadium, dus het blijven geruchten. Alleen de casting van Halle Bailey als Ariel is volledig rond.
Met de eventuele casting van Styles wordt het vermoeden bevestigd dat Disney uit is op het maken van een echte musicalfilm. De casting van zangeres Bailey maakte dit al aardig duidelijk.

Styles maakte zijn debuut op het witte doek in Dunkirk, de WOII-film van Christopher Nolan. Hij stond ook op de shortlist voor de rol van Elvis, maar die ging eerder deze week naar Austin Butler.The Little Mermaid wordt geregisseerd door Rob Marshall (Mary Poppins Returns).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Kan hij geen Ariel spelen? Als ze nou een beetje progressief willen zijn veranderen ze haar gewoon in een man. Hij lijkt met dat lange haar bovendien meer op de kleine zeemeermin dan Halle Bailey.

Goku32

Avatar

Dit word helemaal niks

GreenHornet

Avatar

pak iemand die kan acteren zo moeilijk is dat toch niet

Master Of Films

Avatar

Alsof de prins een inhoudelijke rol had in de animatie versie.
Verwacht niet dat dat de prins anders wordt in de live-action. Ze kijken wel uit. Styles is voor het zingen en zijn looks. Ook meiden/vrouwen willen knappe mannen hebben, daar veranderd niks aan Smiley face

The Little Mermaid wordt geregisseerd door Rob Marshall

Ook zo'n iemand die een eigen regie stem heeft. Je kon aan Aladdin heel goed zien dat de regisseur van Lock, Stock and Two Smoking Barrels de regie deed. NOT! De kans dat The Little Mermaid remake echt vernieuwend wordt, wordt steeds meer little. Denk absoluut niet dat ze het einde wat Hans Christian Andersen heeft geschreven bij de letter wordt gevolgd. De animatie mag mbt het einde een free pass krijgen, maar als je nog een keer The Little Mermaid gaat doen....Tja, Disney's luie lopende band nostalgie remakes. By the book, by the numbers. Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair